Лайм

Українська акторка Галина Безрук пояснила, чому живе в Росії і мовчить про війну

Після багатьох місяців тиші українка вирішила висловитись

Українська акторка Галина Безрук, яка зіграла одну з головних ролей в комедійному серіалі "Будиночок на щастя", пояснила своє мовчання про війну в Україні. Вона вирішила виправдати своє боягузство заявою, що "обирає сім'ю замість рідної країни".

"Ті прокльони, які шлють, я їх вже навіть не читаю. Просто бачу перше слово і одразу блокую. Я навіть не розбираюся, у мене немає часу кожному диванному критику пояснювати ситуацію, яка склалася у мене. Якщо трохи поворушити мізками, абсолютно зрозуміло, чому я перебуваю там, де я є [в Росії]. Хто мій чоловік, хто моя дитина - якої вони національності. Я вибираю сім'ю. Я не вибираю батьківщину, я вибираю сім'ю. Найближчих мені людей - себе і сім'ю, - сказала Безрук у коментарі виданню "Газета.ru".

Фото: instagram.com/galina_bezruk

Окрім того, ще до своєї публічної заяви щодо війни в рідній країні, Галина писала у листуванні з українською акторкою Наталкою Денисенко, що не може нічого сказати, оскільки в такому випадку їй загрожуватиме до 15 років ув'язнення.

"В перший же день війни я написала всім, кому могла. Я молила і казала: "У нас відбувається повномасштабна війна, геноцид. Не мовчіть!". У відповідь був ігнор. Українська акторка Галина Безрук, яка постійно знімалась у нас, написала мені: "Наталка, я боюсь, бо мене посадять на 15 років. Я не буду нічого писати". Вона написала мені це відверто", - розповідала раніше Денисенко про переписку з українкою.

Фото: instagram.com/galina_bezruk

Нагадаємо, Галина Безрук народилася 1 травня 1988 року в місті Краматорську. У 17 років вступила на акторський факультет Київського університету театру, кіно і телебачення, який закінчила в 2010 році за спеціальністю "Диктор, телеведучий, актор кіно". В студентські роки дебютувала на театральній сцені у Державному Центрі театрального мистецтва імені Леся Курбаса.

Галина Безрук з чоловікомФото: instagram.com/galina_bezruk

У 2015 році перебралася до Росії та почала працювати акторкою в Московському театрі мюзиклу. У 2016 році вийшла заміж за російського актора Артема Олексієва, з яким познайомилася під час знімань фільму у 2014 році. У грудні того ж року народила доньку.

  • Нещодавно президент України Володимир Зеленський ввів санкції щодо виконавців, які підтримали війну в Україні та злочинну політику кремлівського диктатора Володимира Путіна. Дізнайтесь, хто потрапив до санкційного списку.
  • Також Осадча назвала артистів, у яких потрібно забрати український паспорт. "Вони не достойні бути громадянами нашої сильної, вільної і мужньої країни", - заявила ведуча.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLіme і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Олена Зеленська відвідала важливий захід в елегантному костюмі зі спідницею: новий образ першої леді

22 травня перша леді України Олена Зеленська відвідала Конференцію з медичного партнерства - який вигляд вона мала

Фірмовий гумор та щемливий смуток: Максим Галкін похвалився фото з відомими українцями

Максим Галкін, Олег Філімонов і Ян Левінзон зустрилися в Ізраїлі і показали спільне фото - шоумен захопився українцями

Що говорив про Україну та повномасштабну війну путініст Юрій Бардаш, який отримав підозру від СБУ

Юрію Бардашу СБУ повідомила про підозру за антиукраїнські погляди та заклики захопити Київ і Харків - скандальні заяви продюсера