Лайм

TAYANNA у весільній сукні натякнула на заповітну мрію: фото

Деякі фанати вже встигли привітати зірку

Українська виконавиця TAYANNA (справжнє ім'я – Тетяна Решетняк), яка нещодавно розсталася зі своїм коханим на ім'я Олександр, заінтригувала шанувальників. У соціальних мережах вона виклала фото, на якому позувала у весільній сукні, а у підписі до публікаціїї співачка закликала людей "мріяти від чистого серця".

На опублікованому в Instagram кадрі артистка сидить із заплющеними очима, а руки її складені в молитві. "Мрії приведуть тебе туди, куди ти хочеш. Мрій, як вмієш, щиро від чистого серця..." – написала Тетяна під знімком.

Фото: instagram.com/tayanna_reshetnyak

Думки користувачів мережі щодо нового посту зірки розділилися: хтось так і не зрозумів, що хотіла сказати співачка, інші ж взялися вітати виконавицю із можливим весіллям. Ось деякі коментарі людей:

"А де наречений?", "Неймовірна наречена! Вітаю!", "Вже можна привітати?", "А може, це зі зйомок кліпу?", "Ви неймовірно чарівна. Вітаю від щирого серця".

Нагадаємо, TAYANNA була заміжня 3 роки. Має сина Даніеля від минулих стосунків. В 2018 році артистці почали приписувати роман з сином Дмитра Коляденка Філіпом, який молодший за неї на 8 років. Пізніше співачка підтвердила інформацію про їх стосунки і додала, що стала ініціатором розриву з музикантом.

TAYANNA з синомФото: instagram.com/tayanna_reshetnyak

Син співачки ДаніельФото: instagram.com/tayanna_reshetnyak

"Я просто його відпустила і зрозуміла, що так буде краще для нас обох. Він ще молодий, йому треба ще погуляти, пописати пісні, поїздити на концерти, покидати мокрими майками в дівчат. У нас були неземні відчуття і почуття, адже Філіп дуже мене надихав. Однак не можна бути егоїстом, треба відпускати, коли внутрішньо відчуваєш, що людині потрібна свобода", - прокоментувала розставання з Філіпом Тетяна.

  • Влітку артистка розповідала, що не спілкується з колишнім чоловіком та батьком їхнього спільного сина Єгором Глєбом. Пара оголосила про розлучення у 2014 році. Через деякий час стало відомо, що у екс-обранця TAYANNA був роман із Ані Лорак.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук у період повномасштабної війни живе у Києві та займається акторством - що відомо про життя знаменитості

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталія Могилевська розповіла, які страви люблять готувати її чоловік та 12-річна донька. Артистка також наголосила, що ретельно слідкує за раціоном харчування

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадій Вітер розповів, що розчарований поведінкою Олега Винника. Наразі знаменитості не спілкуються