Лайм

Не вмію будувати стосунки: TAYANNA розповіла про болючий розрив з коханим

Співачці важко пережити розставання

Українська співачка TAYANNA (Тетяна Решетняк) після початку повномасштабної війни в Україні вирушила на Балі, де тривалий час жила зі своїм сином та коханим чоловіком на ім'я Олександр. Відносини пари не склалися: в інтерв'ю Діані Глостер виконавиця розповіла про їхній важкий розрив.

Фото: https://www.instagram.com/tayanna_reshetnyak/

"Я досі вірю, що ми будемо разом. Але насправді треба відпускати людину і повертатися до себе. Намагаюся звертати фокус уваги на себе, на сина, на свою роботу. Але я ходжу по Києву і просто плачу, бо тут ми сиділи, тут ми їли, тут машина така, як у нього. Навіть хочеться виїхати з Києва, щоби не було жодних асоціацій", - зізналася Таяна.

Виконавиця хіта "Фантастична жінка" заявила, що причина розставання - у ній самій.

"У мене взагалі болюча тема – стосунки. Тому що я не вмію їх будувати. Коли я у стосунках – мене немає, я на 100% розчиняюсь у людині і на себе забиваю, починаю просто жити життя людини. Мене там немає абсолютно, я як зомбі, абсолютно все віддаю. Звичайно, енергія туди йде, і ти забуваєш про себе, перестаєш за собою дивитися. Де увага - там енергія, а ти постійно думаєш про чоловіка", - розповіла TAYANNA.

Фото: https://www.instagram.com/tayanna_reshetnyak/

Зараз співачка не хоче шукати інших стосунків, оскільки вважає, що саме Олександр був для неї ідеалом. "Я навіть зараз не розглядаю стосунків. Мені кажуть: "Тобі зараз лікар назначив ходити на побачення". А я навіть дивитися на чоловіків не можу", - зізналася вона.

  • Нагадаємо, що раніше TAYANNA була одружена з Єгором Глібом, від якого народила сина Даніеля. У 2014 році пара розлучилася, після чого Гліб переїхав до Росії і жив з Ані Лорак.
  • Рідний брат Таяни – співак Міша Марвін. Після вторгнення Росії в Україну він розірвав контракт із російським лейблом Black Star і виїхав із РФ. На довго його не вистачило: у вересні Марвін повернувся до Москви і відновив співпрацю з путіністом Тіматі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що говорив про Україну та повномасштабну війну путініст Юрій Бардаш, який отримав підозру від СБУ

Юрію Бардашу СБУ повідомила про підозру за антиукраїнські погляди та заклики захопити Київ і Харків - скандальні заяви продюсера

У Кенсінгтонському палаці відповіли, коли Кейт Міддлтон зможе повернутися до роботи та вийти в світ

Кейт Міддлтон зможе повернутися до королівських обов'язків лише після того, як їй дозволять це лікарі - заява палацу

Міша Коллінз, який приїхав до Києва, оголосив про збір на машину розмінування для рятувальників

Американський актор Міша Коллінз підтримує Україну - зірка оголосив про збір для рятувальників та відвідав підрозділ ДСНС у Києві