Лайм

Тане на очах: Маша Єфросиніна налякала соцмережі сильним схудненням

Фанати висловили свою думку в коментарях

Українська телеведуча Маша Єфросиніна здивувала шанувальників помітними змінами у зовнішності. Під однією з публікацій, де вона показалася у повний зріст, люди написали, що зірка дуже схудла після початку повномасштабної війни в Україні.

Так, у Instagram Єфросиніна опублікувала ролик, у якому позувала у чорному вбранні перед дзеркалом. Однак більшість коментарів не стосувалися образу ведучої, а були про її зміни у вазі.

"У вас так скоро анорексія почнеться. Бережіть себе і своє здоров’я заради вашої родини", "Машенька, не ображайся, будь ласка, але худоба нездорова", "Машуня, давай трiшки їж вже! Нам не все одно. Ми всi в стресах", "Я ніколи такого нікому не пишу, але то вже страшно худа. На вас же молодь дивиться, копіює", "Дуже Маша схудла. Війна усіх нас змінила. Теж худну, коли нервую", "Ви танете на очах, Маша", "Щось ви схудли, Марійко… Бережіть себе та близьких", "Гарна, але дуже худа", "Наша красуня! Повторюсь: схудли. Але ви робите гарні справи", "Таке враження, що Маша дуже радіє, що схуднула до кісточок!", "Ви дуже схудли, не треба більше", - прокоментували новий пост знаменитості підписники.

Раніше у інтерв’ю журналістам Єфросиніна заявляла, що після 24 лютого апетит у неї значно погіршився. Вона говорила, що навіть не знає, на скільки кілограмів схудла: "Я пам’ятаю, що 24 лютого я подивилася на їжу… Я зрозуміла, що якщо зараз щось з’їм… В мене щось відбулося з апетитом. Їжа в мене просто не лізе".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

До того ж, як зізнавалася знаменита українка, її чоловік був не в захваті від змін у зовнішності своєї обраниці:

"Він дуже сильно змінився. Зараз він так не виглядає, я також. Я чекаю, коли він розговориться… Якщо з життєвого – йому не подобається, що я схудла. Сказав: та що це таке, а де моя..?".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа