Лайм

Дуже мало їм: Злата Огнєвіч розповіла, як переживає стрес через війну

Також виконавиця розсекретила, що допомагає їй впоратися із переживаннями

Українська співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно розповіла про свої плани після перемоги, зізналася, що через війну в Україні переживає сильний стрес. За словами артистки, це призвело до того, що у неї погіршився апетит.

У своєму блозі в Instagram Огнєвіч поділилася, що за цілий день їсть не більше 2-х разів, інколи навіть один. "Останнім часом я дуже мало їм, максимум 2 рази на день, інколи навіть один. Все через стрес. В мене просто більше не лізе. Вчора взагалі я не змогла повечеряти, тому що мене нудило на фізичному рівні. Ось так реагує мій організм", - сказала вона у Instagram-stories.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Також виконавиця поцікавилася у своїх шанувальників, як їхній організм реагує на стрес та як вони із ним борються.

"Поділіться зі мною: як ви реагуєте на цей стрес? Також мені цікаво дізнатися: чи вважаєте ви доречним постити фото та відео з буденного життя? Щось таке, що буде відволікати", - запитала Злата.

Крім того, артистка зізналася, що надихає та мотивує її у цей нелегкий для всієї крани час – концерти для наших захисників. За словами зірки, варто лише побачити їхні очі – одразу з’являється бажання жити.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"Знаєте, що допомагає особисто мені? Концерти, які ми даємо для бійців. Варто лише бачити їхні очі – одразу хочеться жити, хочеться робити ще і ще. Ще приємна новина: амуніція, яку ми надсилали на фронт, вже я отримала повідомлення про те, що вона врятувала життя. Це мені допомагає підійматися з колін і йти далі. Я розумію, що не маю права падати духом, тому що я маю допомагати іншим. Друзі, які б американські гірки ми зараз не переживали б, ми мусимо триматися та вірити у перемогу. У нас із вами все буде добре!" - підсумувала Огнєвіч.

  • Раніше Злата Огнєвіч розповіла, як ледь не потрапила за ґрати у Мінську. Співачці заборонили приїжджати з концертами.
  • А також Злата Огнєвіч розповіла про батька, який оперує поранених у Харкові Вона дуже хвилюється за тата і сподівається скоро з ним зустрітися.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності