Лайм

Даша Квіткова заявила, що пластичний хірург Камінський залишив їй різні ніздрі і виїхав з України

Дівчина розповіла, з чим їй довелося зіштовхнутися

Українська блогерка, дружина телеведучого Микити Добриніна Даша Квіткова, яка нещодавно розповідала про проблеми зі здоров’ям, цього разу заговорила про пластичну хірургію. Дівчина поскаржилася на неякісну ринопластику, яку вона робила у відомого хірурга Едгара Камінського.

В інтерв'ю Петру Заставному зірка соціальних мереж розповіла, що після процедури ніздрі в неї стали різними, а також знову з'явилася ямочка, яку дівчина хотіла прибрати. Однак обурює блогерку не лише низька якість наданої послуги, але й невиправдано висока ціна.

"Я адекватно розумію, що те, що я йому заплатила, — це забагато. І я за ці кошти розраховувала на якесь нормальне відношення. Зараз у мене різні ніздрі, хоча він починає мені розповідати: "Це було у вас до операції". Я кажу: "Ок, до операції у мене були різні ніздрі. Але ж я оплатила операцію і операція пройшла", - поділилася подробицями Даша.

Ситуацію ускладнює ще й те, що дружина Добриніна вже понад 6 місяців не може потрапити на прийом до Камінського. Під час ринопластики пацієнтка хотіла позбутися ямочки на носі, яка справді зникла після хірургічного втручання, однак через деякий час з'явилася знову. На прохання зірки провести повторну консультацію менеджери відповіли, що знаменитий хірург наразі перебуває в Італії.

"Я написала на початку повномасштабного вторгнення. Минуло півроку, я їм пишу, що я чекаю. І адміністратор мені каже: "Едгар зараз в Італії, тому, якщо ви хочете потрапити до нього на консультацію, можете приїхати до Італії". Тобто, я заплатила дох*я і тепер мені треба оплатити самій собі квиток, готель, і приїхати до Едгара щоб він виправив те, за що я вже заплатила? Я адекватна людина і не вимагаю до себе якогось зверх відношення, але ж я заплатила ці кошти і хочу нормального відношення" – сказала Квіткова.

Фото: instagram.com/kvittkova

Дівчина наважилася на ринопластику через критику у соціальних мережах з боку користувачів. До участі в шоу "Холостяк" Даша вважала свій ніс нормальним, однак після хвилі обурливих коментарів наважилась на сміливий крок. Учасниця романтичного реаліті звернулася за професійною допомогою до українського хірурга, колишнього чоловіка співачки Слави Камінської Едгара. Як вона зізналася, обрала саме цього спеціаліста, бо він відомий і на той момент був чоловіком подруги Микити.

"Я 20 років живу собі, мене все влаштовує в собі, все окей. І тут я починаю читати ці коментарі і несвідомо починаю помічати ось ці речі, про які вони пишуть. Я дивилася у дзеркало і бачила, що щось не так. Я три роки після виходу програми в ефір прожила з тим, що постійно дивилась на себе і постійно думала: "Щось не так". І ти собі думаєш: "Блін, вони були праві".

Фото: instagram.com/kvittkova

Даша Квіткова - українська блогерка та переможниця 9 сезону романтичного шоу 'Холостяк', де дівчина була однією з претенденток на руку та серце Нікіти Добриніна. У фіналі шоумен обрав Квіткову, і вже в травні 2020-го закохані зіграли весілля. Їхній первісток Лев народився у липні 2021 року. До і після цього Квіткова неодноразово заявляла, що мріє народити ще одну дитину.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков