Лайм

Пісня, яка стала символом віри: "Антитіла" наживо виступили на польському "Голосі країни"

Фанати оцінили чуттєве виконання

Український гурт "Антитіла", який " завершив роботу в зоні бойових дій після 6-ти місяців служби, виступив на польському шоу "Голос країни". Виконавці наживо заспівали трек 2Step, який раніше записали з відомим британським співаком Едом Шираном.

"Пісня, яка стала символом віри і надії в перемогу для українців звучить наживо, як символ підтримки, поваги, подяки і єдності", – зазначили артисти у своєму блозі в Instagram. Відомо, що українці з'явилися на заході в якості спеціальних запрошених гостей, щоб вкотре продемонструвати єдність українського та польського народів.

На відео можна побачити, що лідер колективу Тарас Тополя виконав композицію 2Step дуже емоційно та чуттєво, заспівавши також і англомовну партію британця. Після виступу "Антитіла" подякували полякам за підтримку та запрошення виступити на The Voice of Poland.

Читайте також: "Антитіла" та Ед Ширан зустрілися у Варшаві та вперше виконали наживо спільний трек 2step.

Шанувальникам сподобався виступ гурту наживо, тому у коментарях під роликом вони не пошкодували для артистів теплих слів:

"Українська частина пісні така неймовірна, одночасно болюча... бо слова із серця майже кожної української сім'ї... Переможемо", "Українська частина - найкраща!", "Дуже гарно! Завжди, де чую цю пісню, плачу", "Мурахи по тілу. Люблю цю пісню", "Ви неймовірні!".

Фото: instagram.com/antytila_official

"Антитіла" - український поп-рок-гурт із Києва, що виник у 2007 році. Фронтменом гурту є Тарас Тополя. Репертуар колективу переважно складається з пісень українською. Після повномасштабного нападу Росії та територію України артисти гурту записали відеозвернення, в якому повідомили своїх фанатів про вступ до територіальної оборони.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації