Лайм

Ед Ширан та "Антитіла" випустили пісню 2step з кліпом про війну в Україні: відео

Британський виконавець підтримав українських колег

Ед Ширан та гурт "Антитіла" випустили спільну пісню 2step, в якій Тарас Тополя виконав куплет та приспів про війну в Україні.

Пісня є своєрідним кавером на однойменний трек Ширана, презентований 22 квітня. Кліп на 2Step британський виконавець зняв восени 2021 року у Києві. Коли Росія розпочала повномасштабну війну, Ед Ширан підтримав Україну та персонально гурт "Антитіла".

"Пропозиція від команди Еда записати спільну пісню - це ще один прояв підтримки від народу Великої Британії та безпрецедентний вчинок, який гарантовано створить потужний імпульс, - розповіли учасники гурту, які сьогодні захищають Україну зі зброєю в руках. - "Антитіла" виконували свою роботу як військовослужбовці, нам було непросто створити та записати українську лірику та вокал у студії. Крім того, студія Bobina Records, на якій ми зазвичай записували свої пісні, опинилася під окупацією".

Допомогти українським музикантам зголосився їхній друг, співавтор та аранжувальник Максим Сиволап. Так у дуеті із Шираном Тарас Тополя розповів історію початку війни для його родини. Дружина вокаліста (співачка Альоша) з трьома дітьми виїхала до родичів у США, тоді як він залишився захищати країну. "Це не тільки моя історія, це історія мільйонів українців, сім'ї яких розлучили, а іноді й назавжди, жахливі бомбардування та війна", - розповів Тополя.

Український текст пісні 2Step:

Сирени обірвали наш сон,

У дві валізи все минуле, далі go go!

Ти за кермо у невідоме і всі нерви в кулак, ой не рви мене так,

я залишаюся вдихати дим.

Останні запахи Dіоr із ним.

Я пам‘ятаю ти хотіла в Рим.

Все йде до того, що спочатку на Крим,

свій двіж замутим, ніхто не вийде із води сухим.

Нас тримає напряжний ранок, як серіал - драма місяцями,

герої - ми тут, і ми тут - шоураннер.

Горить сюжет. Скільки ще ракет?

Мила, обіцяю коли все мине…

Я танцюватиму з тобою so slow,

І цілуватиму туди де любов, знов і знов.

Чекай мене, коли все це мине.

Я впаду із тобою цей flow,

Зацілую туди де любов, знов і знов.

Чекай мене, коли все це мине.

На окрему увагу заслуговує кліп, присвячений пам'яті загиблого українського режисера Дмитра Маніфеста. У ньому показаний юний танцюрист бальних танців, якого війна розлучила з маленькою партнеркою. Хлопчик залишається у зруйнованому обстрілами театрі, а дівчинка з мамою квапливо виїжджає з міста.

Всі гроші, отримані від монетизації відео на YouTube та роялті, підуть на благодійність у Music Saves UA, проекті Всеукраїнської асоціації музичних подій.

  • Україну підтримує весь цивілізований світ, і днями голлівудська актриса Анджеліна Джолі як посол доброї волі ООН приїхала до Львова та Борислава. Там зірка зустрілася з дітьми, переселенцями та волонтерами.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування