Лайм

Позував із посмішкою: хлопця хворої Аліни Гросу сфотографували в Москві на світському вечорі

Фанати запідозрили, що у стосунках пари є проблеми

Поки українська співачка Аліна Гросу одужує після операції, її обранець, російський актор Роман Полянський, знайшов чим себе розважити. Разом із донькою він сходив на прем'єру стрічки шанувальника Путіна, режисера Валерія Фокіна.

Про це повідомляють російські ЗМІ та публікують фото з заходу. На кадрах можна помітити, що росіянин позує з посмішкою і, схоже, не надто переживає за стан своєї обраниці.

Фото: news.ru

Роман Полянський з донькоюФото: news.ru

Через це прихильники запідозрили, що у стосунках Гросу з російським актором не все гаразд. Більше того, з початку повномасштабної війни пара припинила ділитися спільним контентом, а Полянський взагалі зник з публічного простору.

Згодом у мережі почали з'являтися припущення, що артистка взагалі розсталася з актором. Одним із підтверджень цьому є той факт, що Аліна розповідала у соціальних мережах, що після виписки з лікарні їй доводиться самій варити компот, адже більше нікому.

Фото: instagram.com/alina_grosu

Нагадаємо, Аліна Гросу та Роман Полянський познайомилися під час зйомок кліпів виконавиці. На початку березня 2021 року росіянин розповів, що переїхав до України та вчить українську мову. У травні того ж року закохані підтвердили свій роман.

Фото: instagram.com/alina_grosu

З початком війни Росії проти України Гросу повідомила, що залишається в Україні разом зі своїми рідними. Про те, чи поряд її обранець, співачка не сказала нічого. У той час Полянський і досі не висловився про напад РФ на нашу країну та не зробив офіційної заяви.

  • У 2019 році Аліна Гросу вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комковим, шлюб з яким у неї розпався через 6 місяців після гучного весілля. Пізніше виконавиця розповіла журналістам, що причиною її розставання з чоловіком стала інша жінка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення-2024" - головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України