Лайм

Вмираєте за вічну владу діда: Андрій Хливнюк звернувся до росіян, які виросли на його піснях

Артист виклав кілька stories

Український виконавець, соліст гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк з перших днів війни захищав країну в лавах тероборони Києва, а наразі служить у складі патрульної поліції. В соціальних мережах музикант час від часу показує фото зі служби та ділиться своїми думками.

Так, цього разу знаменитий захисник оприлюднив в Instagram stories, у яких звернувся до росіян, які виросли на його піснях. Хливнюк порадив ворогам замислитися над тим, за що вони воюють та чиї інтереси захищають.

Фото: instagram.com/andriihorolski

"Нерозумно це, вороги. Нерозумно і безглуздо. Гаразд, ми готові воювати за свої сім’ї і верховенство права над тупою силою. А ви за що? А ви, мародери, вбиваєте за пралку і вмираєте за вічну владу діда, який навіть свою сім’ю боїться показувати. Вмираєте за його дачу на Байкалі", - висловився артист.

Фото: instagram.com/andriihorolski

Читайте також: Вони мені сняться: лідер "Бумбоксу" Андрій Хливнюк розповів про спілкування з дітьми у період війни.

Це вже далеко не перше звернення знаменитості до громадян країни-терориста. В березні Хливнюк записав відеозвернення, у якому порадив окупантам скласти зброю, щоб зберегти власні життя.

"Якщо ви опинилися в Україні, якщо вас направили сюди для того, щоб вбивати та грабувати, але ви цього не хочете, бо розумієте, що це злочин без терміну давності, - здайтеся в полон, кидайте зброю, йдіть додому. Повертайтеся живими до своїх сімей. Усім уже зрозуміло, що таке "спецоперація Путіна", - говорив виконавець наприкінці березня.

Фото: instagram.com/andriihorolski

Андрій Хливнюк - український музикант, вокаліст та автор текстів гурту "Бумбокс". На початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну вступив до територіальної оборони Києва й опублікував відео, де він зі зброєю виконав частину української народної пісні "Ой у лузі червона калина", яке стало вірусним у соціальних мережах.

Згодом південноафриканський музикант The Kiffness записав ремікс на це виконання Хливнюка, всі прибутки від прослуховування треку він направив на допомогу ЗСУ. 8 квітня гурт Pink Floyd випустив на основі тієї ж пісні сингл Hey, Hey, Rise Up!, вокальну партію на якому виконав Андрій.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео