RU  UA

Дізнатися

Дають силу та енергію: Вакарчук із ніжністю розповів про маленьких сина і доньку

Знаменитість назвав дітей своїм оберегом

Лідер українського гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, який нещодавно вдруге став батьком, вкрай рідко розкриває подробиці особистого життя. Проте цього разу в новому інтерв’ю музикант зізнався, як поява дітей вплинула на його життя.

В проекті "Країна героїв" на YouTube-каналі Forbes Ukraine артист заявив, що перші три місяці війни взагалі не бачився із дітьми, оскільки це було неможливо через надто щільний графік: "Я розумів, що мушу сконцентруватися на найголовнішому. Коли фронт, скажімо так, трохи стабілізувався, я зрозумів, що є момент, коли можу з ними побачитись. Коли в мене є така можливість, то так, я це роблю. Я щасливий, що нарешті побачив свою маленьку донечку. Я тримав її на руках – це таке щастя, що навіть не можна собі уявити. Але всі, хто мають дітей, можуть собі це уявити".

"Я вважаю, що Бог дуже мудрий та справедливий. З одного боку можна сказати: "Як тяжко, коли під час війни в тебе народжуються діти". А з іншого боку, якби в мене не було маленького сина, а зараз донечки, які дають шалену силу й енергію, то, можливо, мені було б тяжче переживати цю війну", – додав батько двох дітей.

Читайте також: Велика честь для нашої родини: Святослав Вакарчук у Львові відкрив вулицю імені свого батька.

Артист назвав півторарічного сина Івана і чотиримісячну доньку Соломію своїм оберегом: "Це дуже надихає. Важливо бути якнайбільше з тими, кого ти любиш або хто тебе любить".

Вакарчук показав улюблену іграшку сина ІванаФото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Поки Святослав Вакарчук не афішує своє особисте життя, ЗМІ стверджують, що матір'ю дітей музиканта є Євгенія Яцута – співробітниця кінопродюсерської компанії Radioactive, яка знімає рекламу, а також займається виробництвом серіалів та кліпів. Пара нібито разом уже близько двох років, однак говорити про свої стосунки на публіку, схоже, не збирається. Сам артист не підтверджує цієї інформації, але і не спростовує.

Євгенія ЯцутаФото: facebook.com/yatsuta

Нагадаємо, у червні 2021 року музикант розлучився з дружиною через 20 років стосунків. "Сталося так, що після більш ніж 20 років щасливого та насиченого радістю життя, наші з Лялею дороги розійшлися. Причини цього залишаються нашою з Лялею особистою справою. Ляля і я завжди були, є і будемо близькими людьми. Я нескінченно вдячний їй за більш ніж двадцять років, які ми пройшли разом. За любов, мудрість, за опору. Вдячний за все", - прокоментував ситуацію він.

  • Наприкінці червня Вакарчук відсвякував перший день народження свого сина Івана. На честь свята артист опублікував перше фото із малюком.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступает и как голосовать за исполнителей

Моя безмежна любов: піарниця Сергія Танчинця підтвердила стосунки з музикантом

Сергей Танчинец встречается со своей пиарщицей Юлианой Корецкой - девушка подтвердила отношения с известным исполнителем - фото

Чи можуть українці голосувати у другому півфіналі "Євробачення-2024": це треба знати

Второй полуфинал Евровидения 2024 состоится 9 мая может ли голосовать в этой части шоу Украина - подробности