Лайм

Нагорода "Співачка року" та одяг: Настя Каменських розіграє цінні речі заради допомоги онкохворим дітям

Виконавиця запустила благодійний аукціон

2 листопада сольному проекту Насті Каменських NK виповнилося 5 років. Гучне святкування співачка влаштує вже після перемоги, а поки вона вирішила допомогти маленьким українцям, у яких дві війни - дітям, які борються з онкологією.

Разом із фондом "Таблеточки" виконавиця запустила благодійний розіграш із подарунками, про що розповіла в Instagram. Настя розіграє свої цінні речі, серед яких її перша нагорода, як сольної співачки, та одяг із кліпів та телешоу:

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

1. Нагорода "Співачка року" із музичної премії телеканалу М1. "Це перша премія, яку я здобула, розпочавши сольну кар'єру. Дуже особиста та важлива перемога для мене", - зазначила співачка.

2. Піджак із вокального шоу "Х-Фактор", в якому Каменських була суддею і привела до перемоги своїх підопічних, гурт ZBSband.

Читайте також: Цей мільйон принесе користь на передку: Дмитро Комаров продав своє авто заради допомоги ЗСУ.

3. Сукня, в якій Настя була у прямому ефірі танцювального шоу "Танці з зірками".

4. Костюм зі зйомок кліпу іспаномовного хіта Насті Каменських "A Huevo".

5. 10-хвилинна онлайн-зустріч у ZOOM з NK – цей особливий приз гарантовано отримає той, хто зробить найбільший донат до 25 листопада (включно).

"Все, що вам потрібно зробити, щоб стати учасником: перейти за посиланням в описі профілю або сторіс на сайт "Таблеточки", на сторінці розіграшу зробити будь-який донат розміром від 50 грн та долучитися до допомоги діткам. 26 листопада я оголошу переможців тут, на своїй сторінці", - написала Каменських.

Фото: instagram.com/kamenskux

  • Тим часом Андрій Данилко виставив на аукціон раритетний Rolls-Royce, який раніше належав Фредді Меркьюрі. Виручену суму артист пожертвує на будівництво реабілітаційного центру України.
  • Читайте також, сукню Джамали для "Євробачення" продали на аукціоні. Виручені кошти передали потерпілим від війни українцям.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків