Лайм

Олена Зеленська в елегантній чорній сукні зустрілася з президентом Португалії: фото

Перша леді підкреслила образ білими туфлями-човниками та ремінцем

Наразі Олена Зеленська перебуває у Португалії, куди вона відправилася з робочим візитом. Вона вже встигла відвідати найбільшу європейську технологічну конференцію Web Summit 2022, після чого поспілкувалася з президентом країни Марселу Ребелу де Соузою.

У Instagram дружина Зеленського розповіла подробиці зустрічі, а також оприлюднила серію фото, зроблених під час заходу. "До російського вторгнення українська діаспора в Португалії налічувала 30 тисяч осіб. А за останні вісім місяців зросла майже втричі: 53 тисячі українців прибули до країни, рятуючись від війни. Перші літаки з новоприбулими зустрічав особисто Президент Марселу Ребелу де Соуза. Подяку йому та всій Португалії висловила сьогодні, під час особистої зустрічі", - йдеться в публікації.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Читайте також: Олена Зеленська у чорному костюмі з вишивкою зустрілася з прем'єр-міністром Португалії: фото.

Перша леді наголосила, що Португалія допомагає Україні щодня: країна передала вже 2040 тонн гуманітарної допомоги, а місцевий поштовий оператор навіть випустив марку, кошти від продажу якої підуть на відбудову школи або шпиталю в Україні. Зеленська зазначила, що з паном президентом вони обговорили, як ще Португалія може долучитися до відновлення нашої країни.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Це була тепла та щира зустріч. Відчула, що португальці – наші однодумці. Гадаю, одним із перших слів, яке вивчать маленькі українці в Португалії, буде слово amigo – друг", - підсумувала дружина Володимира Зеленського.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Читайте на тему: Умови тут скромні, але є все необхідне: Зеленська відвідала українських переселенців у Португалії.

Для зустрічі перша леді обрала вбрання в темних тонах: на ній була довга сукня чорного кольору з виразною деталлю у вигляді накидки на плечі та білі туфлі-човники. Підкреслювали образ тоненький ремінець на талії, зібрана зачіска із пробором на одну сторону, сережки та легкий макіяж.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil