Лайм

На Netflix вийде шоу Девіда Леттермана з Володимиром Зеленським: що відомо

Прем'єра відбудеться до кінця цього року

Стріміінговий сервіс Netflix повідомив про вихід спецвипуска шоу "Мій наступний гість не потребує представлення". Американський комік і телеведучий Девід Леттерман, який у своїй програмі розмовляє з видатними людьми нашого часу та наводить цікаві факти з їхнього життя, цього разу поспілкується з Володимиром Зеленським.

Спеціально для цього Леттерман навідався до Києва, де мав змогу поговорити з президентом України. Про вихід спецвипуску Netflix розповів у Twitter.

Фото: twitter.com/netflix

"Девід Леттерман нещодавно відвідав Київ, Україна, щоб взяти інтерв’ю у президента Володимира Зеленського для майбутнього епізоду шоу "Мій наступний гість не потребує представлення" з Девідом Леттерманом. Прем’єра окремого спеціального фільму відбудеться пізніше цього року", - зазначається в публікації.

Читайте також: Не мільярдер, але мультимільйонер: Forbes оцінив статки Зеленського.

Згодом стало відомо, що інтерв'ю вирішили записати прямо на станції київського метрополітену. Найцікавіше, що рух поїздів при цьому не зупиняли. Відео цього моменту вже оприлюднили у мережі.

Сам Леттерман нічого не писав у соціальних мережах про свій візит до України. Однак про це стало відомо з фото, які українці публікували із американцем на своїх сторінках. 21 жовтня коміка помітили за одним зі столиків на підпільному стендапі. Він привітався із публікою зі сцени.

Девід Леттерман у КиєвіФото: instagram.com

"Мій наступний гість не потребує представлення" (або ж "Мій наступний гість") - американське ток-шоу з Девідом Леттерманом, прем’єра якого відбулася 12 січня 2018 року на Netflix. Кожна серія нового випуску складається з інтерв’ю з одним гостем як у студії, так і поза нею. Через вдалий вибір гостей, проникливі розмови та формат в цілому програма сподобалася глядачам, отримавши переважну більшість позитивних відгуків. "Мій наступний гість не потребує представлення" чотири рази був номінований на премію Primetime Emmy Award як видатний документальний серіал або спеціальний серіал.

Гостями Леттермана в першому сезоні були Барак Обама, Джордж Клуні, Малала Юсуфзай, Джей-Зі, Тіна Фей і Говард Стерн.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита