Лайм

Тетяна Песик розповіла, чому не виїхала за кордон та скільки зібрала коштів для ЗСУ

Акторка допомагає наблизити нашу перемогу

Війна застала Тетяну Песик у Києві. Напередодні 24 лютого учасниця "Жіночого кварталу" приїхала з Тернополя до столиці на зйомки нового проекту. Прокинувшись від перших вибухів, акторка вирішила повертатися до рідного міста.

Приїхавши додому, мама зібрала Тані тривожну валізу, щоб у разі небезпеки вона змогла виїхати за кордон. Однак зіркова дочка навіть не розглядала такої можливості.

Фото: instagram.com/tanet_vip

"У мене взагалі такої думки не було, - розповіла Песик в інтерв'ю ЖВЛ. - Ні бажання залишати країну, ні бажання залишати одних батьків. Чому я маю їхати за кордон, займати чиєсь місце?!".

Гумористка залишилася в Україні, аби скоріше наблизити нашу перемогу, допомагаючи українській армії. Разом зі своєю командою "VIP Тернопіль" Тетяна створила проект збору коштів для ЗСУ.

Фото: instagram.com/tanet_vip

"Десь на 10-й день війни ми зрозуміли, що у нас є якась аудиторія і якась довіра людей до нас. Можливо, потрібно почати займатися цим. Щодня ми збираємо кавою кошти і закриваємо поступово ці запити", - поділилася Песик.

Читайте на тему: В Україну повернувся вже давно. Потап розповів, де знаходиться і чим допомагав ЗСУ

Щоденне кавування приносить чудовий результат - за весь період волонтери пригнали 50 автомобілів для ЗСУ. Нещодавно команда оголосила новий збір на 21 машину для наших хлопців на фронт. "Загалом сума десь 15 млн гривень", - зізналася зірка.

Фото: instagram.com/tanet_vip

"Діти допомагають дуже. Часто ти у себе в повідомленнях бачиш від дорослих: "Наші дітки у дворі зібрали трохи коштів і хотіли б вам вручити". Приходиш, а вони збирають за два-три дні 5-6 тисяч гривень", - розповіла вона.

Також військові передають із передової різні "сувеніри", які Таня з командою дарує підписникам за донати.

"У мене зараз вдома лежить крило від російського літака, яке передали військові, і я хочу зараз його розіграти, за донати подарувати", - додала акторка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil