Лайм

Терпіть: Надя Дорофєєва відповіла хейтерам на критику фото поцілунку з Кацуріним

Співачка не соромиться свого кохання

Надя Дорофєєва перестала приховувати стосунки з Михайлом Кацуріним і час від часу публікує в соціальних мережах чуттєві фото з новим обранцем. І якщо раніше співачка закривала коментарі під дописами, то у новій публікації таку можливість залишила. Хейтери у висловлюваннях не стримувались.

Виконавиця поділилася в Instagram серією знімків, на одному з яких зображений момент поцілунку з коханим. "Моменти", - коротко підписала Надя фотографії.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Шанувальники пари Дантес-Дорофєєва, які не можуть змиритися з тим, що після розставання у артистів нові стосунки, почали писати гидоти.

"Це так гидко", "Отврат просто. З другом чоловіка", "Противно", "Фу, перше фото - майже так само мерзотно, як голий Кіркоров", "Як можна так блін з другом чоловіка", "Зрозуміло, що особисте життя - не справа сторонніх. Але чомусь симпатія до Дорофєєвої зникла. Була світла дівчина. Сім'ї хороші. А тепер якоюсь підлістю та не порядністю віддає", - пишуть хейтери під постом.

Читайте також: Жили як друзі. Дорофєєва розповіла про розлучення з Дантесом та стосунки з Кацуріним

Надя не стала мовчати і відповіла на образи у коментарях.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Нагадаємо, Надя Дорофєєва та Володимир Дантес були разом 11 років, 7 з яких – у шлюбі. Про розрив пара знаменитостей оголосила у березні 2022 року.

Ресторатор Міша Кацурін та його дружина-дизайнер Даша розповіли про розлучення того ж дня. У їхньому шлюбі народилося двоє дітей, молодшому з яких у липні виповниться рік.

Михайло і Даша Кацуріни раніше тісно дружили з Надею та Вовою. Сім'ї разом подорожували, відвідували світські заходи та радісно ділилися загальними кадрами у соцмережах. Дантес після розлучення з Дорофєєвою почав зустрічатися з Кацуріною.

Фото: instagram.com/vladimirdantes

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі