Лайм

Шоу "Холостяк" у 3 випуску залишила одна учасниця: хто вона та чому герой зробив такий вибір

Алекс Топольський не бачить майбутнього з цією дівчиною

11 листопада на каналі СТБ показали 3 випуск романтичного реаліті "Холостяк-12". На третьому тижні Алекс Топольський більше дізнався про учасниць, і деякі з них відкрилися для героя з нового боку. Після побачень та спілкування з дівчатами чоловік зробив свій вибір.

Шоу "Холостяк-12" у третьому випуску покинула 24-річна Людмила – професійна спортсменка, гравець збірної України з волейболу.

Фото: СТБ

Під час тету Люда розповіла, що у дитинстві її били батьки. Ба більше, дівчина вважає такий метод виховання нормальним і не виключає того, що застосовуватиме його зі своїми дітьми. Спортсменка впевнена, що завдяки татовому ременю та маминій "мокрій ганчірці" вона стала людиною.

Читайте також: Учасниця "Холостяка-12" звинуватила героя у негідній поведінці та показала провокаційну переписку

"Я не бачу нічого в цьому поганого, тому що мене так виховували. Я вважаю себе нормальною і в мене жодних відбитків з минулого немає. Я навпаки хочу подякувати батькам, що вони зробили з мене людину. Якби я мала право змінити щось, то я нічого не міняла б. Я не десь там за гаражами, не колю собі наркотики, не п'ю... Виховання гідне", - сказала спортсменка.

Алекс не згоден із позицією Людмили, для нього бити дитину – неприйнятно. На церемонії троянд він попрощався із дівчиною.

Фото: СТБ

"З Людою спілкування було приємним, вона цікава сама собою дівчина, але стала нецікавою мені, коли висловила свою позицію щодо того, що нормально бити дітей. Все, для мене цього достатньо. У мене зовсім інша позиція. Я вважаю, що є багато різних інструментів, щоб донести інформацію до дитини ефективно, без використання фізичної сили чи насильства", – пояснив свій вибір холостяк.

За підсумками 3 випуску у шоу "Холостяк" залишилося 12 дівчат: Марина, Юля, Катя, Роксолана, Саша, Олександра, Оля, Єлизавета, Вікторія, Аміна, Аліна, Юля.

Фото: СТБ

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці