Лайм

Не заради піару: Алекс Топольський розповів, чому став героєм шоу "Холостяк"

Чоловік пояснив, чого йому не вистачало у житті

Головний герой 12 сезону романтичного реаліті "Холостяк" Алекс Топольський, якого нещодавно звинуватили у негідній поведінці, розповів про свою участь в шоу. Виявляється, чоловік погодився на зйомки, оскільки йому вистачало справжніх емоцій і відчуттів.

Детальніше про це бізнесмен розповів в інтерв'ю "Фактам". "Одразу розвію чиїсь, можливо, думки – то не заради піару. Мені взагалі до соціальних мереж тоді було байдуже. Я розвивав свої сторінки, але пости робив дуже рідко. Основний мотив – мені не вистачало справжніх емоцій і відчуттів. Мені дійсно хотілось закохатися", - сказав він.

Фото: instagram.com/alex_topolsky

Топольский зізнався, що у Маямі, де він мешкає, йому не вдалося знайти споріднену душу. І якщо для розвитку бізнесу та реалізації це місто добре підходить, то для влаштування особистого життя - аж ніяк.

Читайте також: Знімався в кіно та створив інновацію: топ-10 фактів про "Холостяка" Алекса Топольського.

"Я проживав у Маямі. Це місто добре для бізнесу, має класну інфраструктуру, але для створення стосунків, романтики і сім’ї – це повний антидот. До того ж, з американками складно в цьому плані. Відчувається різний менталітет. Ми дуже різні. І в них інше бачення того, як будувати стосунки. Там серед пріоритетів – реалізація та амбітні плани, а не кохання та романтика. Я був теж тією людиною, в якої самореалізація і праця були на перших щаблях. Мені не вистачало емоцій, романтики, драйву. Ризикнути знайти споріднену душу на проекті – класна можливість реалізувати це все", - поділився Алекс.

Фото: СТБ

Окрім того, головний герой реаліті стверджує, що у нього не було страху будувати стосунки у присутності камер. Єдине, що його бентежило, - нерозуміння того, як поєднувати участь у шоу із бізнесом.

"Не було страху, що це буде на камеру. Мені одразу сказали, що сценаріїв немає. Це буде повністю реаліті. І я казав, що в мене немає дискомфорту щодо присутності камер. Єдина в мене була думка – я не знав, як я поєднуватиму участь у проекті зі своїм бізнесом. Він у мене автоматизований, але я не знав, що буде, якщо я поїду на 3-4 місяці в іншу країну. Це був ризик, і так сталося, що деякими критично важливими бізнес-питаннями мені довелося займатися під час проекту", - розповів чоловік.

Читайте на тему: Охоронець, круп'є та акторка: хто став учасницями 12 сезону шоу "Холостяк".

Топольський не шкодує про те, що погодився стати новим "Холостяком" на каналі СТБ. За словами підприємця, шоу стало для нього точною внутрішнього росту, а також зробило більш уважнішим та вразливішим:

"Я став більш уважним. Завдяки тому, що я вислуховував дівчат, приділяв їм увагу – це мене зробило по-хорошому вразливішим. Це дуже великий ріст внутрішній. Загалом, основний фокус уваги був завжди на дівчину. Потрібно зранку до ночі бути повністю поринутим в історії і життя.

Основне враження – різноманітність життєвих ситуацій, які є в людей, я поринав у кожну історію. Вразили сміливість і відкритість дівчат. І чим далі розвивались стосунки з кожною – тим глибше було спілкування і сприйняття людини".

Фото: СТБ

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші