Лайм

Все через відсутність світла: дружина Віктора Павліка потрапила в ДТП та розповіла про наслідки

Інцидент вдалося вирішити без поліції

Дружина українського виконавця Віктора Павліка Катерина Реп'яхова потрапила в ДТП. У соціальних мережах вона розповіла, що через відсутність світлофора в її машину врізався інший автомобіль.

"Сьогодні я відчула "принади" відсутності світла. У мене в'їхала дівчина. Історія довга, але вона не права. Я їхала головною, а вона виїжджала з другорядної і в'їхала в крило. Все через відсутність світлофора", - написала блогерка у Instagram.

Фото: instagram.com/stories/repyahovakate

Репяхова зазначила, що друга учасниця інциденту одразу почала сперечатися, але згодом визнала свою провину. Тому вони вирішили питання навіть без поліції. "Сперечались трішки, але таки дівчина визнала свою провину без поліції", - уточнила дружина співака.

Фото: instagram.com/stories/repyahovakate

Читайте також: Дружина Віктора Павлика згадала, як у 16 років співак допоміг їй пережити нещасливе кохання.

Фото: instagram.com/stories/repyahovakate

Нагадаємо, у лютому 2021 року Репяхова повідомила, що стала володаркою чорної Toyota. Вона зізнавалася, що про таку машину мріяла ще зі школи.

"Коли ти забираєш свою мрію із салону, новеньку, що пахне чимось таким особливим, це просто невимовні відчуття. Бажаю їх відчути всім. Але по-особливому круто, коли ти сам маленькими кроками дійшов до цього. Я це так ціную, дуже-дуже. Я так люблю життя за такі можливості й емоції", - говорила Катерина після омріяної покупки.

Фото: instagram.com/repyahovakate

За Віктора Павліка Катерина Репяхова вийшла заміж у травні 2020 року. Дівчина молодша за музиканта на 29 років. Улітку 2021-го у пари народився син Михайло.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ