Лайм

Дружина Віктора Павлика згадала, як у 16 років співак допоміг їй пережити нещасливе кохання

Катерина Репяхова поділилася особистою історією

Катерина Репяхова з дитинства була шанувальницею Віктора Павлика, який згодом став її чоловіком. Дівчина ходила на всі концерти українського артиста та знає його пісні напам'ять. Одна з композицій співака допомогла Каті пережити нещасливе кохання.

Історією зі свого життя дружина музиканта поділилася в Instagram-історіях. Репяхова згадала, як ще молодою дівчиною зіткнулася зі зрадою бойфренда.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Я, напевно, вам ніколи не розповідала, але коли мені було ще років 15-16 мене кинув хлопець. Я сиділа у нього під вікнами, слухала Віктора Павлика, правда російськомовні пісні, і плакала", - поділилася Катерина з підписниками свого блогу.

"Суть у тому, що вже тоді мій чоловік у мої 15 років у складні моменти мого життя був зі мною", - зазначила дружина Віктора Павлика.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Віктор Павлик та Катерина Репяхова познайомилися у 2015 році у Миколаєві, куди дівчина приїхала на концерт до артиста. Майбутні закохані випадково були сусідами у місцевому готелі, де й відбулася їхня зустріч, яку пара називає "доленосною". Заради молодої шанувальниці співак пішов від третьої дружини, Лариси Созаєвої.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Через три роки роману Репяхова стала концертним директором Павлика, а у 2020 році - законною дружиною. Влітку 2021-го Катерина подарувала Віктору Франковичу сина, якого батьки назвали Михайлом.

Хлопчик став первістком для 28-річної Репяхової та четвертою дитиною для 56-річного українського артиста. Від першого шлюбу він має 37-річного сина Олександра, а від другого - доньку Христину. У третьому шлюбі з Ларисою Созаєвою у Віктора Павлика народився син Павло. Хлопець помер 2020 року після двох років боротьби з раком.

Фото: instagram.com/repyahovakate

  • 15 червня Міші Павліку виповнився один рік. З нагоди сімейного свята молода мама поділилася в соцмережі милими фото та відео з іменинником, який неймовірно схожий на свого зіркового батька.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України