Лайм

Обстріли та прильоти: Світлана Тарабарова розповіла про життя батьків у Херсоні

Співачка переживає за рідних людей

Світлана Тарабарова, яка готується до народження третьої дитини, розповіла, як живуть її батьки у звільненому від окупантів Херсоні. Після втечі з української території російські війська продовжують обстрілювати місто, знищуючи критично важливу інфраструктуру.

Мама й тато співачки, як і всі херсонці, живуть без світла, тепла та інших комунікацій. Але незважаючи на всі труднощі, люди не падають духом, а продовжують пристосовуватися до таких реалій.

Світлана Тарабарова Фото: instagram.com/tarabarova

Читайте також: Знав, що настане день: Коля Сєрга у звільненому Херсоні прочитав вірш, написаний на початку війни

"Новини з Херсону від моїх батьків. Так, обстріли та прильоти. На район, де мій дім, дуже багато прильотів. Світла і води поки немає. Мама за технічною водою ходить на річку у 68 років. Питну начебто ще є запаси від моїх друзів-військових та волонтерів. Але все одно стоїть у чергах, бо не розуміє, як буде далі", - поділилася Світлана в Instagram-"історіях".

"Але! Голос у неї веселий, - додала вона. - Вони з батьком почали грати в карти. Мама так розважає його, бо він у тяжкому стані фізично. Каже: "Так ми боремося за життя".

Світлана Тарабарова із мамою Фото: instagram.com/tarabarova

Співачка радіє, що в Херсоні почав працювати "пункт незламності", де люди можуть погрітися, поспілкуватися, зарядити телефони та інші гаджети, а також випити чаю.

Крім того, херсонцям допомагає не бути голодними волонтер із Шотландії, який прямо у своєму автомобілі готує гарячу їжу.

Читайте також: Вірили та чекали на нашу армію: солістка Go_A показала, як люди в Херсоні під землею ховали український прапор

"Вчора біля місцевого магазину шотландець у вишиванці прямо у своєму фургоні готував для людей гарячу піцу. Дякую всім народам, які нас підтримують на всіх етапах! Мама піцу не пробувала, дуже велика черга, але настрій єднання – це дорожче ніж піца! У місті багато волонтерів", - розповіла Тарабарова.

Фото: instagram.com/tarabarova

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко