Лайм

Спілкуємось дуже рідко: Тарабарова розповіла про дружбу з Регіною Тодоренко

Артистки раніше виступали разом у складі гурту "Real O"

Українська співачка Світлана Тарабарова зізналася, що досі підтримує спілкування зі зрадницею Регіною Тодоренко. Уродженка Одеси не лише продовжує мовчати про війну в Україні, а й красується на червоних доріжках у Москві.

Тарабарова у розмові зі Славою Дьоміним відповіла, як реагує на зраду подруги: "Вона не була тут. Вона не чула вибухи та сирени. Мабуть, людина не може сприйняти це… Хоча це я її вже починаю захищати. Чесно, я не знаю, що відповідати на питання про Регіну. Тому я так рідко даю інтерв’ю. Вперше в житті, я не знаю, що відповісти".

Фото: instagram.com/tarabarova

Світлана зазначила, що на початку вторгнення РФ в нашу країну писала Тодоренко та намагалася достукатися до неї, однак зусилля виявилися марними. Співачка додала, що схоже, для Регіни це занадто складно – визнати Росію країною-терористом та стати на бік українців.

"Ми практично не спілкуємось. Дуже рідко. На початку війни вона намагалася говорити виправдання. Я їй писала щиро: "Люди хочуть, щоб ти зробила вибір, показала свою позицію. Ти потрібна людям своїм словом". Схоже, для неї це надто складно", - сказала Тарабарова.

Фото: instagram.com/tarabarova

На питання Дьоміна про те, чи вважає виконавиця зрадницю Регіну своєю подругою зараз, вона відповіла наступне: "Я не можу сказати, що ні. Але я дуже на неї ображена, як і всі ми".

Світлана Тарабарова - українська співачка, композиторка та авторка пісень, музична продюсерка, акторка. У 2008 році разом з Регіною Тодоренко, Ліною Міцукі, Оленою Кушніренко (виступала під псевдонімом Олена Виноградова) увійшла до складу гурту "Real O". У 2012 році пішла з колективу та розпочала сольну кар'єру.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита