Лайм

Не можемо виплачувати кредит: Світлані Тарабаровій з чоловіком доведеться продати будинок під Києвом

Співачка чесно розповіла про труднощі

Будинок Світлани Тарабарової знаходиться у селі Дмитрівка Бучанського району. Хоча під час російської окупації Київщини житло дивом не постраждало, співачка та її чоловік Олексій Бондар вирішили його продати. Причиною стали фінансові труднощі, з якими родина зіткнулася під час повномасштабної війни.

Фото: https://www.instagram.com/tarabarova/

"Розважальний бізнес зараз уже бізнесом не назвеш. Тому що навіть у карантин ми мали можливість працювати в рекламі. А зараз навіть реклама страждає. Криза є і вона жахлива, але скаржитися - не моя фішка, - зізналася артистка в інтерв'ю "24 каналу". - Ми вперше зіштовхнулися з такою кризою, що не можемо виплачувати кредит за будинок. Тому найближчим часом виставимо його на продаж".

Тарабарова та Бондар, які виховують 4-річного сина Івана та 2-річну доньку Марію, переїхали у власний будинок лише у 2020 році. Тепер сім'я змушена шукати інші варіанти.

"Повернемося до Києва. Думаю, це місто вже скучило за нашою родиною", - каже вона.

Фото: https://www.instagram.com/tarabarova/

  • Світлана Тарабарова – не єдина артистка, яка відкрито заговорила про відсутність заробітку під час війни. З цієї причини співачці Тоні Матвієнко довелося виїхати до Британії, де вона тепер живе на допомогу разом із 4-річною дочкою.
  • Раніше Тарабарова розповіла про дружбу з Регіною Тодоренко - одеситкою, яка живе в РФ і мовчить про війну на батьківщині.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі