Лайм

Такі зустрічі надають сил: Джамала поділилася враженнями від спілкування з Володимиром Зеленським

Напередодні поїздки до США зірка завітала до Офісу президента

Українська виконавиця Джамала, яка завдяки своїй впливовій позиції, підтримці українських біженців та ЗСУ отримала нагороду від Атлантичної ради США, зустрілася з Володимиром Зеленським. Після спілкування з президентом артистка виклала пост у соціальних мережах, у якому поділилася враженнями від зустрічі.

"Перед від‘їздом до США мала честь побачитись із лідером нашої країни, який для мене є взірцем сміливості і рішучості. Дякую, Володимире Зеленський, за сьогоднішню зустріч та розмову. Вона була важливою для мене", - зізналася співачка у Instagram.

Фото: instagram.com/zelenskiy_official

"Вкотре переконалась, що культурний фронт є невід‘ємним в боротьбі України. Нагадуватиму про війну, допоки ми не переможемо та не повернемо всі наші території. Такі зустрічі надають сил боротися далі за Крим та кожен сантиментр нашої країни. За нами правда, ми всі йдемо до однієї мети, до перемоги, - також висловилася вона. - У Штатах буду говорити та співати про нас. Згодом - більше".

Фото: instagram.com/zelenskiy_official

Читайте також: 7 км від російського кордону: Джамала дала концерт у незвичайному місці.

Сам президент наголосив, що поїздка Джамали до США – ще одна можливість нагадати світові, що в Україні триває війна.

"Нам важливо пройти цю зиму. Ми спроможні перемогти й перемагаємо. Але без допомоги США – лідера в підтримці України, – якої ми й надалі потребуємо, нам було б дуже складно. Тому напередодні поїздки співачки Джамали до США для участі в громадських і культурних заходах поспілкувалися про те, що сигнали від відомих діячів культури й мистецтва точно мають вплив у світі. Голос Джамали чутно всюди. Тож це чудова можливість іще раз нагадати всім, що в Україні триває війна", - йдеться у публікації Зеленського в Instagram.

Фото: Сайт президента України

Відомо, що крім участі у громадських та культурних заходах, артистка також планує побачитися з американськими високопосадовцями, щоб обговорити війну проти РФ.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували