Лайм

Серіал "Венздей" став хітом: що подивитися схожого в жанрах містика, комедія, жахи

Список захоплюючих серіалів про підлітків

23 листопада на Netflix вийшов серіал "Венздей" - підлітковий комедійний хорор, присвячений похмурій та уїдливій дочці знаменитої родини Аддамсів. Серіал побив безліч рекордів на платформі та став номером 1 у 83 країнах. На хвилі такої популярності люди шукають, що подивитися у стилі "Венздей", і ми зробили добірку серіалів про підлітків у жанрах містика, жахи та комедія.

Фото: Netflix

"Мені це не подобається" (2020)

Серіал Netflix у жанрі чорної комедії та фантастики розповідає про Сідні - дівчинку-підлітка, яка переживає випробування та негаразди старшої школи, одночасно знайомлячись зі своїми загадковими надздібностями, які тільки починають прокидатися. Головну роль у серіалі виконала Софія Лілліс, відома шанувальникам жанру за екранізацією Стівена Кінга "Воно".

Читайте на тему: Топ-5 містичних фільмів і серіалів, які можна подивитися ввечері.

"Опівнічний клуб" (2022)

Підлітки з невиліковними діагнозами живуть у готичному особняку в американській глибинці. Це хоспіс – місце, де пацієнти проводять останні дні. Щоночі герої збираються у бібліотеці та розповідають один одному страшні історії. Також вони дають одне одному обіцянку: той, хто помре першим, обов'язково зв'яжеться з рештою з потойбічного світу. Підлітки не врахували, що особняк таїть у собі набагато більше загадок, ніж здавалося.

"Рагнарок" (2020)

Фентезійний серіал, заснований на норвезькій міфології, розповідає про старшокласника Магне. Разом із матір'ю та братом він приїжджає до глухого містечка і вступає до місцевої школи, де знайомиться з елітою та вигнанцями. Незабаром він дізнається, що є втіленням бога Тора. Тепер Магне належить не тільки навчитися контролювати свою силу, а й перемогти зло, яке ховається у містечку.

"Рівердейл" (2017)

Тихе маленьке містечко Рівердейл перекинулося з ніг на голову після того, як його вразила загадкова смерть Джейсона Блоссома, популярного старшокласника та члена наймогутнішої родини у місті. Арчі та його друзі вирішують розгадати цю загадку та розкривають секрети, які лежать глибоко під землею їхнього рідного міста.

"Моторошні пригоди Сабріни" (2018 - 2020)

Серіал є переосмисленням "Сабріни, юної відьми" і перетворює комедію про чари на похмуру історію дорослішання, в якій присутній жах, окультизм і чаклунство. Сабріна Спеллман намагається ужитися зі своєю двоїстою природою — наполовину відьма, наполовину смертна дівчина протистоїть злим силам, які загрожують їй, її сім'ї та світові, в якому живуть люди.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток