Лайм

Знепритомніла від болю: Єфросиніна розповіла, як ледь не загинула на святі Юрія Горбунова

Телеведучій знадобилася "швидка" та допомога хірургів

Маша Єфросиніна, яка нещодавно розповіла про психологічний розлад після мовного скандалу, вперше поділилася моторошною історією, яка сталася з нею 4 роки тому. У YouTube-проекті "Дорослі дівчата" ведуча зізналася, що ледь не померла через нещасний випадок.

У серпні 2018 року телеведуча із чоловіком Тимуром Хромаєвим прийшли на вечірку з нагоди дня народження Юрія Горбунова. Колега Маші влаштував свято на дерев'яній пристані біля річки. Коли Єфросиніна підходила до іменинника з квітами, під нею проломилися дошки.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

"Я з букетом квітів, Тимур трохи позаду. Підходжу до Юрка, дарую йому букет квітів, бачу Катю Осадчу за 10 кроків від мене. Купа людей, всі п'ють, співають, діджей. І саме я роблю 3 кроки, піді мною провалюються дошки, я йду під воду. Під водою стирчить тонкий залізний штир, який протикає мені стегно в сантиметрі від живота. Ще сантиметр, і він би мене проткнув повністю і вийшов би десь біля горла", - розповіла Марія.

Після інциденту їй знадобилася невідкладна допомога та операція, а також консультація знахарки.

"Була швидка, мене зашивали, робили МРТ. У мене був шок, я знепритомніла від болю. Шок, тому що розірвалися м'які тканини. Але коли я провалювалася в забуття, то думала тільки про те, що могла реально померти. Мене що- то врятувало. З того часу я почала у щось вірити, в якусь силу", - зізналася вона.

Читайте на тему: Єфросиніна відповіла пропагандисту Соловйову на наклеп про її чоловіка.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Після інциденту Юрій Горбунов порадив Єфросініній звернутися до "знаючої людини". Їй знайшли жінку, яка зливає на віск і користується у Києві великою популярністю. Знахарка розкрила телеведучій несподівану подробицю.

"Вона сказала, що моя колега "зробила" мені на професійну смерть. І з 2014 року у мене справді не складалося нічого: що ні шоу - то провал, що ні кастинг - мене не беруть, йду на проби - проект не запускається, бюджет не затверджують. 3-4 роки моя кар'єра не складалася, - каже Єфросиніна. - Ангел-охоронець мене врятував. З того часу пішли проекти, для мене почалася нова пора успіху. А з приводу колеги - ніхто навіть і не знає, де вона зараз".

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео