Лайм

Опановує круту зброю в ЗСУ: Єфросиніна відповіла пропагандисту Соловйову на наклеп про її чоловіка

Українська телеведуча поспішила розчарувати шанувальника Путіна

Російський пропагандист Володимир Соловйов поширив у соцмережі наклеп про Машу Єфросиніну та її чоловіка, бізнесмена Тимура Хромаєва. Українська телеведуча не залишила поза увагою божевільні заяви кремлівського рупора.

Знаменитість опублікувала в Instagram скріншот допису Соловйова, в якому той називає Машу Єфросиніну "дочкою магаданських службовців", яка "закликає вбивати російських солдатів і випалювати все російське".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Тимура Хромаєва він звинуватив у "торгівлі наркотиками та зброєю" і вигадав, що чоловік телеведучої втік з України ще в лютому.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"День почався з гарних новин. Король пропагандистських гімно помийок Соловйов вчить українську мову! Не дають спокою хлопаку мої відеозвернення. Тож для цього пана, що висірає брехню мов дихає, є трохи уточнень: гарне вивчення української починається з закарбування в своєму мізку правильної вимови: "В Україні"! Також питаннячко: чого це ми приперли сюди Магадан, та геть вирішили не зазначати, що я корінна кримчанка? Бо Крим таки наш?", - пише українська телезірка.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Також читайте: Потап присвятив нецензурний трек російському пропагандисту Соловйову в день його народження.

Також Маша поспішила розчарувати кремлівського пропагандиста, заявивши, що її чоловік служить у ЗСУ і наразі освоює круту зброю, аби скоріше вигнати з української землі російських окупантів.

"І ще, поки ти, гнида, пишеш дешеві наклепи на мого чоловіка, він опановує таку круту зброю разом зі своїми побратимами з ЗСУ, що тобі і твоїй шоблі скоро п*зда", - додала Єфросиніна.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео