Лайм

Міцно обійняв і дав надію: Джамала розповіла про спілкування з Байденом

Зірка поділилася цікавими деталями

Українська співачка Джамала під час своєї поїздки до Вашингтона мала можливість зустрітися з Джо Байденом та його дружиною у Білому домі. Згодом вона розповіла деталі розмови з президентом США.

В ефірі телемарафону знаменитість зізналася, що після діалогу з американським лідером у неї з'явилося відчуття надії та розуміння того, що українці отримають перемогу у цій війні. Крім того, коли Байден дізнався, що співачка родом з Криму, міцно її обійняв. Ці обійми виявилися настільки дружніми, що охорона президента США навіть занервувала.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Після нашої розмови у мене виникло абсолютне розуміння, що ми переможемо. Я не можу вам сказати всіх речей, але точно була надія. Так, це мені Байден сказав. Особисто сказав, на вушко. Після того, як він почув, що я з Криму, він сказав… Він обійняв мене так міцно, що аж охорона підійшла, злякалася", - розповіла детальніше Джамала.

Читайте на тему: Джамала відвідала престижну церемонію у США разом із Джулією Робертс та іншими зірками: фото.

Джамала з Ентоні БлінкеномФото: instagram.com/jamalajaaa

Також відомо, що на церемонії нагородження 45th Annual Kennedy Center Honors, яку відвідала Джамала, у неї була можливість поспілкуватися з держсекретарем США Ентоні Блінкеном та розповісти йому про потреби України: про системи ППО, захист, генератори. Вже ввечері, після розмови з українкою, Блінкен написав про це у твіттері. Тому артистка дійшла висновку, що США почули її слова.

"Я мала можливість поговорити, звичайно, і про Україну. Напередодні я зустрічалася з нашим президентом Володимиром Зеленським. І, як би це дивно не звучало, але для мене важливо було запитати, що ще можна сказати, додати", – сказала виконавиця.

  • Напередодні поїздки до США Джамала завітала до Офісу президента. Вона поділилася враженнями від спілкування з Володимиром Зеленським.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування