Лайм

Джамала відвідала престижну церемонію у США разом із Джулією Робертс та іншими зірками: фото

Українка поділилася враженнями та подробицями

Українська співачка Джамала, яка напередодні поїздки до США поспілкувалася з Володимиром Зеленським, відвідала церемонію нагородження перед щорічною премією Центра Кеннеді (45th Annual Kennedy Center Honors). Артистка зізналася, що ця подія мала для неї важливе значення, адже під час розмов зі світовими зірками вона нагадала їм про війну в Україні.

"Відчувала підтримку у кожній з розмов! Не можу розповісти всього, але це були дуже важливі для мене діалоги. Про Україну, про допомогу та реалії війни. Кожен та кожна пишаються нашою боротьбою. Одні з найвпливовіших людей Америки висловлювали свої слова підтримки для України", - написала знаменитість у своєму блозі в Instagram, а також оприлюднила серію яскравих фото, зроблених на заході.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

На церемонії нагородження були присутні акторка Джулія Робертс, спікер Палати представників США Ненсі Пелосі, держсекретар США Ентоні Блінкен, подружжя Джордж та Амаль Клуні, джазовий піаніст Гербі Генкок, ірландський музикант Ендрю Гозьєр-Бірн (більш відомий за псевдонімом Hozier).

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Це було важливо почути. Також важливо бачити дії, і я сподіваюся на те, що нам допомагатимуть і надалі. Будуть із нами до кінця, як сказав мені особисто Ентоні Блінкен. Попереду ще декілька важливих подій. Про них я вам розповім згодом", - також поділилася виконавиця.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Джамала з'явилася на заході в ефектній червоній сукні з атласної тканини, яку доповнила лаконічними аксесуарами та взуттям на підборах. Завершували святковий образ об'ємне укладання та вечірній макіяж.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Читайте також: На одній сцені зі світовими зірками: як Kalush Orchestra виступили на церемонії MTV EMA.

На основному заході, вже після церемоції нагородження, можна було побачити й інших зірок та політиків, які підтримали Україну у боротьбі проти країни-агресорки РФ. Так, на 45th Annual Kennedy Center Honors з’явився актор та кінорежисер Шонн Пенн, який неодноразово приїждав в Україну та навіть залишив тут свій "Оскар" до нашої перемоги.

Фото: Getty Images

Амаль Клуні, дружина лауреата Джорджа Клуні, також відвідала прийом лауреатів Центру Кеннеді. Зірка підтримала українців. "Україна – це бійня у серці Європи", – говорила вона раніше на одному із заходів.

Фото: Getty Images

Серед інших гостей основного заходу також були президент США Джо Байден і перша леді Джилл Байден, учасники ірландського рок-гурту U2 Боно і Едж.

Фото: Getty Images

Фото: Getty Images

Нагадаємо, Kennedy Center Honors - щорічна премія, що вручається діячам виконавського мистецтва за їхній внесок у розвиток американської культури. Премія вручається з 1978 року та проводиться у грудні (як правило, у присутності президента США). Церемонія завершується гала-концертом у Оперному театрі Кеннеді-центру у Вашингтоні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування