Лайм

У гірчичному светрі та джинсах: Олена Зеленська на Різдво влаштувала читання у дитячій лікарні

Перша леді поділилася подробицями та фото

Олена Зеленська, яка нещодавно розповіла, куди Данилко витратив 11 млн. гривень від продажу авто Фредді Мерк’юрі, влаштувала день читання для пацієнтів лікарні "Охматдит". Цю традицію перша леді започаткувала торік, і цього року вирішила її продовжити.

Дружина Володимира Зеленського привезла до клініки новинки дитячої літератури й почитала дітям уривки з класичної книжки Елеонор Портер "Поліанна". Детальніше про цю зустріч вона розповіла у своєму блозі в Instagram.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"У героїні класичної книжки Елінор Портер, дівчинки Поліанни, непросте життя. Вона втратила батьків, залишилася серед чужих людей, втрачає здатність ходити… І все-таки зустрічає кожен день із надією на краще. Непереможна оптимістка Поліанна вже понад сто років передає свій оптимізм маленьким читачам, надто тим, хто, як і вона, опинився в скрутній ситуації та мусить боротися за життя. Саме "Поліанну" почитали сьогодні разом із пацієнтами відділення трансплантації кісткового мозку та імунотерапії дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит". Уже вдруге влаштовую для них такі читання напередодні свят", - йдеться у публікації Зеленської.

Читайте також: Щоб мир швидше повернувся: Олена Зеленська привітала українців із Днем Святого Миколая.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Ці діти знають, що таке надскладне лікування в умовах повітряних тривог. І навіть більше. Мене, наприклад, вразила історія Данила Карнахіна, донором для якого став тато – військовий ЗСУ. Враховуючи ризики, пов’язані зі службою, як виняток клітини батька вирішили заморозити. За дві доби до трансплантації тато Данила загинув, захищаючи Україну. Але він продовжує боронити сина від захворювання", - також розповіла перша леді.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Дружина президента поділилася, що стати таким захисником, допомогти маленьким і дорослим може будь-хто: для цього потрібно стати до лав потенційних донорів кісткового мозку. Зеленська продемонструвала це на власному прикладі: "Я зробила це просто сьогодні, під час візиту до "Охматдиту", залишивши необхідні дані в базі Українського реєстру донорів кісткового мозку. Завжди можна зробити більше. Допомогти більше. Порятувати більше. Надати більше підтримки. І ці різдвяні дні – найкращий привід примножити добро".

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

На зустрічі із дітьми перша леді з'явилася у практичному образі: вона обрала теплий светр гірчичного кольору та темно-сині джинси. Завершували зручне вбрання аксесуари, легкий макіяж та об'ємне укладання.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії