Лайм

Головні тренди зими: Леся Нікітюк показала селфі у наймодніших куртках сезону

Ведуча обрала дублянку-авіатор та куртку тедді

Леся Нікітюк - власниця модельної фігури, достоїнства якої любить підкреслювати трендовим вбранням. Зима не стала винятком: замість того, щоб кутатися у безрозмірні пуховики оверсайз, телеведуча обирає укорочені моделі курток.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk/

Такі фасони верхнього одягу складно назвати практичними для української зими, але вони добре поєднуються з модними джинсами та штанами з високою талією, підкреслюють стегна та візуально подовжують ноги.

В Instgram Леся продемонструвала два трендові фасони, які у 2023 році будуть особливо актуальними. Це вкорочена дублянка-авіатор на овчині та куртка тедді на змійці.

Читайте по темі: Леся Нікітюк показала наймоднішу заміну звичайній зимовій шапці.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk/

Фото: instagram.com/lesia_nikituk/

Обидва фасони цієї зими стали справжніми фаворитами у фешн-блогерів та модниць. Довжина курток при цьому може бути будь-якою, починаючи від найбіль практичної, до середини стегна, і закінчуючи максі-пальтами.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Куртки та пальта тедді шиють із овчини та штучного хутра. Вони отримали свою назву на честь ведмедиків Тедді, і після того, як бренд Max Mara у 2013 році вперше випустив затишну плюшеву модель, вже набули статусу модної класики.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Новини партнерів

Читайте також