Лайм

Наталка Денисенко показала фасон пальто, який вважають найбільшим трендом зими-2023: фото

Плюшеві пальто тедді – справжній хіт сезону

Пальто тедді увійшли в моду ще у 2013 році, коли італійський бренд Max Mara представив затишну плюшеву модель і підкорив серця мільйонів модниць. Цього року фасон отримав новий виток популярності, і сьогодні одяг тедді можна знайти в осінніх та зимових колекціях різних дизайнерів.

Італійський бренд MAX MARA випустив культове пальто тедді у 2013 році. Фото: MAX MARA

Пальто тедді роблять із м'яких та пухнастих матеріалів, які ідеально доповнюють повсякденний стиль. Такий фасон поєднується як зі спортивними штанами та джинсами, так і з більш гламурними вбраннями – спідницями, сукнями, широкими костюмними брюками.

Читайте по темі: Як носити штучне хутро і виглядати стильно: топ-12 образів.

Фото: UGG

Фото: REFORMATION

Актуальний зимовий образ у пальті тедді показала українська актриса Наталка Денисенко. В Instagram-історіях вона з'явилася у бежевому пальті завдовжки нижче коліна з великими накладними кишенями та акуратним капюшоном. У погожий зимовий день знаменитість доповнила вбрання білою шапкою біні та сумкою через плече.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko/

Фото: instagram.com/natalka_denisenko/

Початкова кольорова гама тедді чергувалася між коричневим, бежевим та верблюжим, але сьогодні це пальто також випускають в інших кольорах, включно з яскравими відтінками.

Читайте на тему: Маша Єфросиніна та Даша Квіткова показали наймодніші зимові уггі 2022 року.

Фото: MANGO

Фото: MARK ALAN

У 2022-2023 році не лише куртки та пальта, а й взуття, сумки та навіть спідниці виготовляються з розкішної овчини чи штучного хутра. Такі будинки моди, як Blumarine, Stella McCartney та Balenciaga випускають на подіум ультрам'які образи та аксесуари з ефектом плюшу.

Новини партнерів

Читайте також

У боротьбі зі шкідниками квітів допомагає чистотіл: як його використовувати

Як приготувати настої зі свіжовикопаного чи висушеного чистотілу, а також як їх застосовувати для боротьби з комахами-шкідниками  

Як приготувати справжні американські панкейки на кефірі, щоб вийшли пишними та ніжними: рецепт

Щоб панкейки вийшли м'якими та пишними, готувати їх потрібно не на молоці, а на кефірі - рецепт популярних американських млинців

Як стилізувати шорти, щоб образи не здавалися застарілими: 7 нових способів

Які моделі жіночих шортів придивитися на літо 2024 року, а також з яким взуттям та одягом їх поєднувати, щоб виглядати стильно