Лайм

Злата Огнєвіч показала наймодніший фасон джинсів, який буде в тренді у 2023 році

Урізноманітніть свій гардероб трендовою новинкою

У гардеробі кожної модниці взимку 2022-2023 повинні бути кілька трендових речей: пальто тедді, в'язаний светр із коміром на блискавці, уггі на платформі, а також широкі джинси з високою талією. theLime вирішив докладніше розповісти, як їх носить відома українська співачка Злата Огнєвіч.

Артистка, як і інші селебріті, стежить за віяннями моди і часто публікує на своїй сторінці в соцмережі Instagram модні луки зі знімальних майданчиків та концертів, а також приклади повсякденних образів.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Злата Огнєвіч знає, що цього року топовим варіантом є джинси із широкими штанинами. Співачка обрала модель насиченого синього відтінку з високою талією та кишенями із світлішого деніму. Модний фасон штанів вона доповнила топом, поверх якого одягла білий корсет. Завершували образ ультрадовгі сережки червоного кольору та зачіска – кіски в афроамериканському стилі, а також туфлі з гострим носком на високих підборах.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Читайте також: Зірки у захваті від цього фасону светрів: Леся Нікітюк підтримала тренд.

Зазначимо, що широкі джинси вибрала для себе і телеведуча Катя Осадча. Модний фасон із блакитного деніму вона доповнила білим светром із блискавкою на горловині, короткою стьобаною курткою чорного кольору та шапкою біні такого ж відтінку. Завершували образ білі кеди на масивній підошві.

Фото: instagram.com/kosadcha

Відома співачка Джамала доповнила широкі джинси-"варенки" сірого відтінку з високою талією чорним топом, а зверху накинула масивний піджак у стилі оверсайз.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Перша леді України Олена Зеленська обрала штани з деніму для неофіційних зустрічей. З широкими джинсами вона одягла атласну блузу пастельного відтінку, яка зробила образ стриманим та елегантним. А доповнила лук білими кросівками на масивній підошві.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Широкі джинси – тренд моди 2022-2023. Це універсальна модель, яка легко поєднується з більшою частиною гардеробу. З ними можна створити різні образи: ділові, повсякденні, романтичні.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору