Лайм

Змінився через війну: Сергій Притула заявив про завершення кар'єри шоумена

Телеведучий зробив гучну заяву про своє майбутнє на ТБ

Сергій Притула більше не повернеться до розважальних ТВ-проектів. Таку заяву український телеведучий та волонтер зробив в інтерв'ю Маші Єфросиніній в рамках її оновленого YouTube-проекту "Іспит. Нова реальність".

За словами шоумена, ще нещодавно він допускав варіант повернення на телебачення після війни, але наразі остаточне рішення вже прийняте.

Фото: facebook.com/serhiyprytula

"У попередніх інтерв'ю на запитання: "Чи повернетеся ви на телебачення?". Я казав: "Давайте почекаємо, поки закінчиться війна, а потім я прийму рішення". Проте сьогодні, в цій розмові з тобою, опираючись на деякі речі, які відбулися за останні кілька тижнів, я можу тобі впевнено сказати, що повернення до розважального телебачення не буде ніколи", - заявив він.

Читайте також: Ці спільні дії об'єднують нас: Притула у День волонтера звернувся до українців та нагадав про важливе.

Своє рішення Притула пояснив тим, що повномасштабна війна змінила його, як і всіх українців, в той чи інший спосіб.

"Та царина, в якій я працював, де твоє перебування перед камерою заточене на те, щоб викликати у людей позитивну емоцію, посмішку, сміх, регот, змусити їх аплодувати, сказати: "От, блін, молодець!" чи ще щось... Ти повинен мати в середині себе щось, що генерує цей посил. Ти маєш заходити в кадр на абсолютному позитиві, причому абсолютно байдуже, що в цей момент відбувається у твоєму житті. І в мене були дуже прокачані ці скіли. Ніхто ніколи не знав, коли я виходив перед камерою чи перед сценою, з чиїх похоронів я приїхав або які у мене клопоти в сімейному житті. Станом на сьогоднішній день я відчуваю, що десь усередині не тьохкає, немає відчуття, що я зможу перед камерою повністю опановувати себе, так як це було раніше. Ми в той чи інший спосіб змінюємось через війну", - пояснив телеведучий.

Фото: facebook.com/serhiyprytula

Читайте також: Українці отримали такі технології, яких у росіян ніколи не буде – Сергій Притула.

Завершення кар'єри шоумена не викликає у Сергія Притули ані переживань, ані ностальгії. За його словами, він абсолютно щасливий у тому, чим він сьогодні займається.

"Те, що зараз робить наш фонд - це колосальна робота, це тим, чим я пишатимуся в старості. То, чим я займаюся, не проміняю ні на що інше, тому що я розумію наскільки це важливо. Тому що я теж хочу, щоб якнайшвидше закінчилася війна", - додав засновник благодійного фонду.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття