Лайм

Ці спільні дії об’єднують нас: Притула у День волонтера звернувся до українців та нагадав про важливе

"Всі зараз щось роблять. Всі разом і кожен на своєму місці"

5 грудня в Україні та світі відзначають Міжнародний день волонтера. Цей день присвячений людям, які на добровільній основі допомагають тим, хто цього потребує. І зараз, у період війни, це свято набуло особливого значення.

Своїми думками в цей день поділився телеведучий та волонтер Сергій Притула. У Instagram він опублікував ролик, у якому назвав 5 грудня "днем всіх українців" та подякував їм за всі добрі справи, які вони продовжують робити задля спільної перемоги.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Сергій Притула (@siriy_ua)

"Сьогодні дуже особливий день. Сьогодні - День волонтера. Позаяк у волонтерській діяльності зараз залучена ледь не вся країна, то можна сміливо стверджувати, що це день всіх українців. Всі зараз щось роблять. Всі разом і кожен на своєму місці. Ви – круті. Ви – наша опора. Кожне зусилля, кожен донат є вагомими внесками у загальну справу підтримки української армії. Ці спільні дії об’єднують нас, роблять нас сильними та непереможними. Ми не уявляємо наш фонд без вас і, власне, сьогодні ви теж волонтери, і сьогодні теж ваш день. Я хочу подякувати усім тим, кому не байдуже, хто зміцнює силу нашого війська", – сказав Притула.

Читайте також: Головне - не перегнути палицю: Сергій Притула розповів, що думає про розваги в період війни.

Наостанок знаменитість закликав людей не зупинятися, а й далі докладати максимум зусиль для того, щоб мирні дні повернулися в Україну якомога швидше: "Не зупиняйтеся, робіть те, що робите. Робіть все, що можливо і навіть те, що неможливо. Разом до перемоги. З днем волонтера".

Фото: instagram.com/siriy_ua

Сергій Притула - український громадський та політичний діяч, волонтер, телеведучий, актор, продюсер. Амбасадор збірної України з футболу. У період вторгнення Росії в Україну повністю присвятив себе волонтерській діяльності. Був ініціатором проекту зі збору коштів "Народний Байрактар", а у серпні купив для ЗСУ супутник фінської компанії ICEYE.

Читайте на тему: Українці отримали такі технології, яких у росіян ніколи не буде - Сергій Притула.

Нагадаємо, офіційна назва Дня волонтера звучить наступним чином: Міжнародний день добровольців в ім’я економічного і соціального розвитку. Свято було засновано за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН у 1985 році. Мета - підвищення поінформованості про важливий внесок волонтерів у суспільстві, заохочення людей долучатися до руху волонтерів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil