Лайм

Вагітна Тарабарова показала чималий животик і запропонувала вгадати, на якому вона місяці

Співачка влаштувала домашню фотосесію на кухні

Третя вагітність Світлани Тарабарової припала на час російського вторгнення. Попри те, що радісний період очікування дитини затьмарила війна, українська співачка знаходить способи підняти собі настрій та зарядити позитивом шанувальників.

У своєму Instagram майбутня матуся опублікувала серію домашніх знімків, зроблених на кухні. У кадрі артистка сидить на столі та обіймає руками свій чималий животик. "Сил та настрою немає, але є класні фото, щоб підняти його та почитати ваші теплі коментарі", - написала виконавиця.

Фото: instagram.com/tarabarova

Також Світлана запропонувала підписникамм вгадати, на якому вона місяці. Термін вагітності співачка приховує, але, судячи з розміру живота, пологи пройдуть вже найближчими місяцями.

Читайте також: На нас чекає перемога: вагітна Тарабарова поділилася повір'ям про стать майбутньої дитини.

Багато шанувальників Тарабарової вважають, що артистка знаходится на 7-8 місяці. Деякі впевнені, що дитина з'явиться на світ уже в січні.

Фото: instagram.com/tarabarova

"Думаю, 7-й. Все буде добре, Ви як сонце, завжди тепла, ніжна, позитивна, яскрава і сяюча. Захоплююсь Вами. Так що тільки гарного настрою та позитиву", "7 місяць, бережіть себе", "7-8 місяців. Добра вам, миру та міцного здоров'я усій вашій родині", "7 місяць очікування щастя", "Думаю 8", "Орієнтовно місяць до пологів, можливо, 3 тижні до пологів", - діляться припущеннями фанати.

Фото: instagram.com/tarabarova

Світлана Тарабарова разом із чоловіком Олексієм Бондарем уже виховує двох дітей: 4-річного сина Івана та 2-річну доньку Марію. Про третю вагітність співачка оголосила в листопаді 2022-го.

Фото: instagram.com/tarabarova

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ