Лайм

Залишається в реанімації: з’явилися подробиці про травму зірки Marvel Джеремі Реннера

Інцидент стався через сильний сніговий шторм

Американського актора Джеремі Реннера прооперували після аварії, яка сталася через погані погодні умови. Видання Variety повідомляє, що внаслідок нещасного випадку знаменитість отримав тупу травму грудної клітки, і зараз його стан залишається "критичним, але стабільним". Зірка "Месників" досі перебуває у відділенні інтенсивної терапії.

"Сім'я Джеремі хоче висловити свою вдячність неймовірним лікарям та медсестрам, пожежно-рятувальній службі Тракі Медоуз, шерифу округу Ушо, меру міста Ріно Хілларі Шів і сім'ям Карано і Мердок", - йдеться в заяві представника актора. "Вони також надзвичайно вражені та вдячні за шалену любов та підтримку з боку шанувальників".

Фото: Getty Images

У джерелі зазначається, що Реннер потрапив у аварію поблизу Ріно, штат Невада, вранці на Новий рік. Після того, як актора привезли до найближчого медичного центру, йому зробили операцію.

Читайте також: Два тижні провів у комі: зірка "Друзів" Меттью Перрі ледь не помер через наркотики.

Джеремі вже кілька років володіє будинком в окрузі Ушо. За даними News 4, під час шторму напередодні Нового року на півночі штату Невада випав сильний снігопад, у результаті чого якого багато людей залишилися без світла.

Джеремі Реннер - дворазовий номінант премії "Оскар", грав у фільмах "Місія нездійсненна: Протокол Фантом", "Еволюція Борна", виконує роль Соколиного ока у кінематографічному всесвіті Marvel.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації