Лайм

Анатолій Анатоліч засудив боягузливу поведінку Валерія Меладзе після слів "Героям слава"

Український телеведучий висловив свою думку у соцмережі

Валерій Меладзе на корпоративі у Дубаї на вітання шанувальника "Слава Україні!" відповів "Героям слава!". У Росії одразу відреагували і вимагають позбавити співака всіх звань та російського громадянства. Після чого артист поспішив виправдатися за свої слова та назвав вторгнення РФ в Україну "конфліктом близьких народів". Боягузлива поведінка відомого грузина розчарувала Анатолія Анатоліча, про що він написав у своєму Instagram.

"Бути Валєрою Меладзе, це називати війну Конфліктом, Антагонізмом або навіть спецоперацією. Я, як і Валєра, не хочу нікого ненавидіти, просто зневажаю тих, хто не той, ким хоче здаватися. Валєра – найссиклівіший грузин, якого я знаю", - написав український телеведучий, додавши скріншот допису Меладзе.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Анатолій Анатоліч зазначив, що цією публікацією він лише висловлює свої думки, які багато хто може не розділяти. Але вкотре нагадав, що мовчання зірок такого масштабу (Валерій Меладзе, Регіна Тодоренко, Жанна Бадоєва тощо), яких знає в Росії кожен, - "ще один плюсик у велику брехню під назвою "Всьо нє так однозначно".

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

"І так, мені шкода, що пісні Валєри йдуть нах*й з мого життя. Це не означає, що вони так само мають піти з вашого життя. Це особиста позиція кожного. Його музика зі Spotify не зникне. А чи зникне вона з вашого простору, це вже вирішуватиме вам", - додав шоумен.

Читайте також: У Росії зняли з усіх радіостанцій пісні Пугачової та Меладзе.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Нагадаємо, на концерті в ОАЕ російський артист вступив у діалог із глядачем і на його слова "Слава Україні!" відповів "Героєм слава!". Щоправда, у цей момент він прибрав мікрофон та продовжив український вигук практично пошепки. Після того, як шанувальник закричав "О, красень! Обожнюю тебе!" Меладзе помітно запанікував. Він відійшов убік і в мікрофон сказав, що він "поза політикою сьогодні тут".

У перший день російського вторгнення в Україну Валерій Меладзе у соцмережах закликав зупинити війну та сісти за стіл переговорів. При цьому Росію він не засудив. Згодом з'явилися чутки, що Меладзе залишив РФ, але згодом стало відомо, що він продовжує виступати в Москві.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші