Лайм

Плаче через "справжні проблеми": Анатолій Анатоліч висміяв Тодоренко, яка мовчить про війну

"Я намагаюсь зрозуміти, що у них в голові, але кожного разу програю цю битву"

Поки в Україні триває повномасштабна війна, одеситка Регіна Тодоренко сумує через "реальні проблеми". Ведуча, яка проміняла Батьківщину на гроші, засмутилася через погано зшиту сукню та розповіла про це у соцмережах.

"Я, як справжня дівчинка, розридалась сьогодні через погано зшиту сукню. Хоча сукня - це всього лише привід. Насправді за цим всім стоять накопичені емоції, яким я не даю виплеску. Є над чим працювати", - пожалілася мовчунка у своєму Telegram-каналі.

Фото: instagram.com/fan_reginatodorenk0

Цю ситуацію прокоментував український телеведучий Анатолій Анатоліч. Він зробив скріншот публікації Тодоренко та написав: "Це якщо ви не знаєте, що таке справжні проблеми в житті. Регіна вам нагадає. Клянусь вам, я намагаюсь зрозуміти, що у них в голові, але кожного разу програю цю битву".

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Читайте також: Спілкуємось дуже рідко: Тарабарова розповіла про дружбу з Регіною Тодоренко.

Далі шоумен оприлюднив фото своїх дітей, де вони позували у селі, коли на третій день війни тікали від окупантів. Анатоліч зазначив, що на відміну від Регіни, його донька Аліса росте справжньою дівчиною, і буде мати реальні цінності, а не фальшиві.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Окрім того, ведучий написав, що захоплюється українськими жінками, які не плачуть через погану сукню, а мужньо захищають країну від ворога чи роблять усе задля її перемоги.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

"Україна – столиця чудових людей. І це також правда", - підсумував Анатоліч, опублікувавши фото своєї доньки. Дівчинка позувала у світшоті із таким написом [Ukraine is the capital of great people].

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

  • Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський ввів санкції щодо виконавців, які підтримали війну в Україні та злочинну політику кремлівського диктатора Володимира Путіна. Під обмеження потрапили артистки Регіна Тодоренко, Ані Лорак, Таїсія Повалій, Анна Сєдокова, телеведуча Сніжана Єгорова та дружина Віктора Медведчука і за сумісництвом кума Путіна Оксана Марченко.
  • Також MamaRika висловилася про зраду Регіни Тодоренко. "Не дай Бог на цю землю твоя нога ступить. Вона буде тобі обпікати ноги", - сказала співачка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита