Лайм

Мене нудить: Маша Єфросиніна відреагувала на цинічний виступ Повалій на росТБ в новорічну ніч

Співачка заспівала "Червону руту"

Поки Росія в новорічну ніч запускала по Україні ракети та безпілотники, зрадниця Таїсія Повалій розважала росіян українськими піснями. Маша Єфросиніна не змогла обійти увагою цинічний вчинок артистки та емоційно висловилася в Instagram.

У ніч із 31 грудня на 1 січня на пропагандистському каналі "Росія 1" транслювали новорічну програму "Голубой огонек". Таїсія Повалій, яка мовчить про війну, виконала пісню українського композитора Володимира Івасюка "Червона рута".

Під час виступу Повалій у залі були присутні російські зірки, які відкрито підтримують вторгнення РФ в Україну – Дмитро Харатьян, Олег Газманов, Володимир Пресняков, Ангеліна Вовк та інші. На зйомках шоу був й пропагандист Володимир Соловйов.

"Я ніколи не думала, що від сорому за дії іншої людини мене може нудити", - відреагувала Маша Єфросиніна у себе в "сторіз".

Читайте також: Підкормлювали і підкормлюють зараз: Павло Зібров пояснив прокремлівську позицію Повалій.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Таїсія Повалій - один із українських артистів, які живуть у Росії та мовчать про війну. З 24 лютого вона жодного разу публічно не висловилася про те, що відбувається на батьківщині. Співачка, яка має звання народної артистки України, часто виступає на пропагандистських каналах, виконуючи українські пісні.

Новини партнерів

Читайте також

Що зараз з епатажною зіркою "Євробачення" Неттою, яка співала з alyona alyona під час війни в Україні

Нетта Барзілай випускає пісні на івриті та займається волонтерством - ізраїльська співачка не говорить про війну в Україні

Організатори "Євробачення-2024" показали, якою буде головна сцена масштабного пісенного конкурсу

Організатори Євробачення-2024 показали, який вигляд матиме головна сцена - пісенний конкурс пройде у місті Мальме, Швеція

Юрій Феліпенко мобілізувався у ЗСУ: актор доєднався до підрозділу "Ахіллес"

Зірка серіалів "Колір пристрасті" та "Обіцянка Богу" актор Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ