Лайм

Підкормлювали і підкормлюють зараз: Павло Зібров пояснив прокремлівську позицію Повалій

Співак жорстко висловився про екс-колегу

Таїсія Повалій носить звання народної артистки України, хоча після початку повномасштабної війни залишається в Росії та виступає на пропагандистських концертах. Зраду співачки прокоментував її колишній колега по сцені Павло Зібров. Він вважає, що президентові давно варто було б позбавити її почесних регалій, які грають на руку Кремлю.

"Я давно казав, що у Таї Повалій потрібно забрати звання народної артистки і дати їй звання народної артистки Кремля. Один президент дає народного артиста – інший президент може забрати. Не потрібно ні Верховну Раду [залучати], ні більшості ніякої", - висловився Зібров в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Фото: Wikipedia / instagram.com/pavlo_zibrov/

Співак вважає, що Повалій та подібні до неї перебіжчики стали зброєю в руках ворожої пропаганди. Її головною мотивацією він вважає гроші.

"Дуже вигідно в Росії тримати народну артистку України, депутата Верховної Ради України Таїсію Повалій. Глашатая, що "все добре" в Україні - Херсону "добре", Краматорську "прекрасно", Маріуполю. Тому, я думаю, її підкормлювали та підкормлюють зараз. Вона свій вибір зробила і вже, я думаю, звідти не вирветься", - каже він.

Павло Зібров лояльно ставиться до деяких росіян, які виїхали з країни та засудили повномасштабне вторгнення в Україну. На жаль, серед них не виявилося його родичів, яких він назвав "втраченими".

"Я зі своїми родичами по батьківській лінії в Липецькій області та Воронежі не розмовляю і не хочу. Це вже переходило на якісь крики, мати, і я зрозумів, що їх втратив. Нічого до них не доходить, бо вони дивляться Кисельова, ОРТ, РТР, і пропаганда у них колосальна, на дуже високому рівні. Але треба мати клепку. Усі ми дорослі люди, живемо не в 19-му столітті і не в 20-му, а в 21-му. Є інтернет, є засоби, де можна подивитися. Але їм вигідно себе не турбувати, дупу не піднімати, щоб не хвилюватися і не цікавитися, - обурився артист. - Їм так спокійніше – посидіти у темному мішечку, а раптом воно пронесе. Не пронесе вас, росіяни. Ви за це розплачуватиметеся і зараз уже розплачуєтеся. Будете як Північна Корея, у вакуумі сидітимете, і тоді розкаюватиметеся. Тільки через величезне покаяння ви пройдете цю Голгофу і станете нормальною країною. Але вас покарає Господь Бог та весь світ цивілізований".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування