Лайм

Боявся давати інтерв'ю і підтримати Україну: Осадча жорстко висловилася про Меладзе

Знаменитість висловила свою думку

Українська телеведуча Катя Осадча прокоментувала слова Валерія Меладзе про "конфлікт двох близьких народів" – таку заяву співак зробив після того, як у мережу потрапило відео, де він відповідає "Героям слава" під час розмови з одним із гостей. Осадча вирішила не відмовчуватися у цій ситуації та звернутися до шанувальників грузина, який ще у 2021 році давав концерти у Києві.

"Сподіваюся, що тема з Меладзе на концертах у Києві закрита назавжди? І всі шанувальники "танців мотилька" перестануть розповідати, що він за нас і взагалі грузин?" – поцікавилася Осадча в Instagram-stories.

Фото: instagram.com/kosadcha

Окрім того, ведуча пригадала, як після 2014 року Меладзе не давав інтерв’ю, адже вже тоді не міг висловити свою підтримку Україні:

"До речі, цей бравий грузин боявся давати інтерв'ю після 14 року, адже виказати свою підтримку Україні не міг. Але продовжував на убогій сцені без жодних елементів шоу збирати по кілька аншлагів підряд, адже знаходилися українці, що сумували за ватною лірикою".

Фото: instagram.com/kosadcha

Читайте на тему: Анатолій Анатоліч засудив боягузливу поведінку Валерія Меладзе після слів "Героям слава".

Наагадаємо, ще нещодавно позиція Валерія Меладзе стосовно війни в Україні була невідомою, адже він просто мовчав. 24 лютого артист опублікував у соціальній мережі ролик, у якому закликав "закінчити війну та сісти за стіл переговорів". Проте він так і не сказав, яка країна напала на Україну.

Після відео, де співак каже "Героям слава", але після цього починає помітно панікувати та робить заяву, що "поза політикою на цьому заході", виконавець все ж вирішив висловитись.

Фото: instagram.com/meladzevalerian

"Люди, я хочу, щоб Ви почули мене, і зрозуміли мої слова. Ось уже 10 місяців я, як і багато інших людей, живу з відчуттям тяжкості та горя. Так сталося, що улюблені мною народи перебувають у конфлікті, у якому гинуть люди. Я не можу і не хочу нікого ненавидіти, і не намагаюся комусь догодити. Я мрію лише про те, щоб антагонізм припинився і між близькими народами встановилася згода. І задля цього я ладен віддати всі сили" – написав Меладзе в Instagram кілька днів тому.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil