Лайм

Принц Гаррі відмовився підтвердити свою участь у коронації Чарльза

Причиною стали напружені стосунки у королівській родині

8 січня на американському каналі ITV вийде ексклюзивне інтерв'ю принца Гаррі, яке він вирішив дати напередодні старту продажу його мемуарів "Spare" (Запасний). Молодший син короля Великої Британії більше не приховує своїх складних стосунків з родиною. Раніше він заявив, що принц Вільям влаштував з ним бійку через відносини з Меган Маркл, а тепер відмовився підтвердити участь у коронації батька.

"Якщо вас запросять на коронацію, ви поїдете?" - Запитує журналіст Том Бредбі в тизері інтерв'ю.

"До того часу багато чого може статися. Але ви знаєте, двері завжди відчинені, - ухильно відповів Гаррі. - М'яч на їхньому боці поля. Нам багато чого потрібно обговорити, і я дійсно сподіваюся, що вони захочуть сісти і поговорити про це".

Читайте по темі: Король Чарльз нагородив новими титулами свою дружину, сина і невістку.

Хоча Гаррі все ще "вірить у монархію", він не знає, чи зможе брати участь у її майбутньому. При цьому він не хоче мовчати про свій досвід, оскільки "мовчанням нічому не допоможеш".

Нагадаємо, що Гаррі та Меган відмовилися від королівських повноважень і переїхали до США, оскільки були проти втручання преси у своє особисте життя. Мемуари та відверті інтерв'ю принца багатьма розцінюються як втручання у життя його родини без їхньої згоди. На це Гаррі має свою відповідь.

"Це звинувачення від людей, які не розуміють, чи не хочуть вірити, що моя сім'я дає вказівки пресі", - сказав він.

Видавництво Penguin Random House анонсувало мемуари Гаррі як "книгу про його життя з дитинства і до наших днів, про службу в армії та радість, яку він знайшов у сімейному житті". Сума контракту видавництва з принцом склала 36,8 млн. фунтів стерлінгів.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували