Лайм

Отримав травму спини: принц Гаррі заявив, що Вільям напав на нього через Меган Маркл

Молодший син короля Великої Британії зробив гучне зізнання

Принц Гаррі у своїх мемуарах, які вийдуть 10 січня, зізнався, що між ним та старшим братом, спадкоємцем британського престолу принцом Вільямом, сталася бійка.

У витримці з майбутнього бестселера Spare (Запасний), отриманої виданням The Guardian, Гаррі написав, що Вільям назвав його дружину Меган Маркл "складною людиною", "грубою" та "різкою". Вони почали ображати один одного, а потім, за книгою, принц Уельський напав на молодшого брата, передає видання Page Six.

Принц Гаррі та принц Вільям Фото: Getty Images

"Все сталося так швидко. Дуже швидко. Він схопив мене за ланцюжок на шиї, порвав його і повалив на підлогу. Я приземлився на собачу миску, яка тріснула у мене під спиною, уламки встромилися в мене, - написав Гаррі в мемуарах. - Я лежав там якийсь час, приголомшений, потім підвівся і сказав йому, щоб він забирався".

Герцог Сассекський стверджує, що під час конфлікту з братом він зазнав травми спини.

Принц Гаррі Фото: Getty Images

Читайте також: Хочу повернути батька та брата: принц Гаррі здивував особистим зізнанням.

Розповідаючи докладніше про сварку, Гаррі зізнався, що Вільям був "гарячий" під час їхньої розмови. Після обміну образами Вільям заявив, що хотів допомогти йому.

"Ти серйозно? Допомогти мені? Вибач, ти так це називаєш?", - сказав йому Гаррі. Ці слова, як пише автор книги, розлютили Вільяма, який потім почав сваритися, наближаючись до нього.

"Віллі, я не можу з тобою розмовляти, коли ти такий", - сказав Гаррі Вільяму, пропонуючи йому склянку води, перш ніж він нібито зазнав нападу.

Меган Маркл та принц Гаррі Фото: Getty Images

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували