Лайм

Анатолій Анатоліч пояснив, чим обернуться санкції України проти російських артистів

Український телеведучий розповів, що на путіністів чекає в найближчому майбутньому

Володимир Зеленський запровадив санкції проти 119 російських артистів, які виправдовують чи підтримують війну в Україні. Анатолій Анатоліч пояснив, чому Філіпу Кіркорову, Лоліті Мілявській, Сергію Лазарєву та іншим із цього списку не варто недооцінювати українські санкції та розповів, який сюрприз на них чекає від Європи та США.

"Санкції, які вводить Україна проти діячів культури, це означає, що дуже скоро європейські та американські санкції також торкнуться цих людей. Тому що, звичайно, американцям чи європейцям нема часу розбиратися, хто такий Харатьян, хто такий Лазерєв чи хто така Лоліта Мілявська. Тому коли вони запроваджують новий пакет санкцій, а це заборона на в'їзд, заборона на нерухомість, тобто арешт всього нерухомого майна в країнах Євросоюзу чи Сполучених Штатах, вони зазвичай керуються списками українських санкцій, бо вони нам, м'яко кажучи, довіряють", - пояснив телеведучий в Instagram.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Анатолій Анатоліч додав, що Кіркоров, який не вилазить з Європи та має нерухомість у Майамі, і Лазарєв, який багато часу проводить у США, просто не зможуть туди потрапити. Те саме стосується і Жанни Бадоєвої, яка половину часу живе в Італії.

Читайте також: Занадто сильно увійшов у роль: Кіркоров звернувся до Зеленського через санкції РНБО.

"Все просто: якщо ти сикун як Баста, або подонок як Кіркоров, або ти просто "поза політикою" як Жанна Бадоєва, ти будеш вигрібати. Бо поки Україну бомблять щодня, знищують, вони продовжують на своїх болотах заробляти гроші, розповідати на "Блакитних вогниках" про те, що Україна скоро помре. Усі, хто мовчки підтримує цю війну, понесуть своє покарання", - підкреслив український шоумен.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Анатолій Анатоліч (@anatoliyanatolich)

Нагадаємо, 7 січня Володимир Зеленський підписав наказ про запровадження санкцій проти російських артистів, які підтримують війну в Україні. У списку тих, кому заборонили в'їзд у країну та заблокували всі активи, опинилися Філіп Кіркоров, Ірина Аллегрова, Діма Білан, Віктор Добронравов, Валерій Кіпелов, Лариса Доліна, Ірина Дубцова, Михайло Галустян, Сергій Глушко (Тарзан), Сергій Лазарєв, Микита Міхалков , Олександр Пресняков, Стас П'єха, Любов Успенська, Михайло Шуфутинський та багато інших.

Новини партнерів

Читайте також

Український гуморист назвав причину, чому його не взяли до лав ЗСУ

Володимир Жогло не зміг потрапити на фронт через проблеми зі здоров'ям - гуморист та шоумен розповів, як ходив до військкомату

Яким був перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступила Україна: відео найкращих номерів

Після першого півфіналу у фінал "Євробачення-2024" пройшли 10 учасників, серед яких alyona alyona та Jerry Heil - відео виступу України 7 травня

На конкурсі вперше за 30 років: як представниця Люксембурга виступила на "Євробаченні-2024"

Люксембург повернувся на Євробачення після 30-річної перерви - хто представляє країну у та яким був виступ виконавиці - відео