Лайм

Він обожнював Україну: Єфросиніна висловилася про реакцію Кіркорова на санкції РНБО

Телеведуча прокоментувала допис путініста

Філіп Кіркоров образився на санкції, які ввів проти нього та інших російських артистів Володимир Зеленський, підписавши відповідне рішення РНБО. Співак-путініст у соцмережах гнівно звернувся до президента України, заявивши, що він "занадто сильно увійшов у роль". Маша Єфросиніна висловилася про реакцію Кіркорова і згадала, як він "не вилазив із Києва" та "які дифірамби співав Зеленському".

Відповідаючи на запитання підписників в Instagram-"історіях", українська телеведуча зізналася, що не читала допис російського співака, проте в очі йому б подивилася.

Фото: Getty Images

"Все ніяк не можу зрозуміти, як усі ці люди живуть із собою у злагоді протягом нападу їхньої країни на Україну, яку вони всі називали своїм другим домом! Мені чисто по-людськи цікаво. Ну не може ж так відбити пам'ять фізіологічно", - дивується Єфросиніна.

Телеведуча розповіла, що Кіркоров любив Україну. Маша згадала, як він не вилазив із Києва, які дифірамби публічно співав Зеленському за будь-якої зручної нагоди, і не соромлячись просив, щоб йому виписали роль у черговій частині "Любов у великому місті". Як зізнавався у коханні зі сцени своїм шанувальникам та постійно натякав, що мріє про звання народного.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Читайте також: Був як прилипало: Єфросиніна розповіла, як Кіркоров випрошував ролі в українських фільмах.

"І таке я можу про кожного з цих п*здюкив зі списку санкцій розповісти, бо працювали з ними з кінця 90-х десятки років, - додала Маша. - Що ж, бл*ть, за нелюди вони всі стали? Як вони на себе дивляться в дзеркало? Як дивляться в очі своїх дітей?

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Маша Єфросиніна спробувала пояснити таку боягузливу поведінку російських зірок. Телеведуча вважає, що якщо Кіркоров, Кудрявцева та інші визнають напад Росії на Україну, то їм залишиться лише публічно вздьорнутись.

"Так спрацьовує психіка рабів - щоб не збожеволіти, треба перекласти відповідальність за свою причетність до злочинів на інших. Знайти виправдання своєї вини, зробивши винними жертв. Інакше цим кіркоровокудрявцевим фізично кабзда... Хоча їм і так рано чи пізно кабзда", - підсумувала Єфросиніна.

Читайте також: Мене нудить: Маша Єфросиніна відреагувала на цинічний виступ Повалій на росТВ у новорічну ніч.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Нагадаємо, 7 січня Володимир Зеленський підписав наказ про запровадження санкцій проти російських артистів, які підтримують війну в Україні. У списку тих, кому заборонили в'їзд у країну та заблокували всі активи, опинилися Філіп Кіркоров, Ірина Алегрова, Діма Білан, Віктор Добронравов, Валерій Кіпелов, Лариса Доліна, Ірина Дубцова, Михайло Галустян, Сергій Глушко (Тарзан), Сергій Лазарєв, Микита Міхалков, Олександр Пресняков, Стас П'єха, Любов Успенська, Михайло Шуфутинський та багато інших.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня