Лайм

Це кінець світу: Євген Клопотенко відверто розповів про свої стосунки з дівчатами

Чоловік трохи поділився особистим

Український кулінарний експерт та шеф-кухар Євген Клопотенко доволі рідко розкриває подробиці особистого життя. Проте цього разу чоловік зробив виключення та розповів про дівчину, з якою зараз зустрічається.

У інтерв’ю "Суспільному" знаменитість зізнався, що наразі має стосунки з дівчиною, однак не виключає, що в його житті це може бути не останній роман. Як висловився кулінар, "його серце ніколи не буде з однією людиною все життя".

Фото: instagram.com/klopotenko

"У мене немає такого, що ти з однією дівчиною все життя живеш. Серце Євгена ніколи не буде з однією людиною все життя. Зараз усі подумають, що я гулящий, бабій. Якщо мені подобається дівчина, і я з нею все життя проводжу, то мені здається, що це кінець світу. Мені з нею цікаво, круто, але я хочу з нею бачитися не дуже часто, не кожен день", - пояснив свою позицію Клопотенко.

Читайте також: Це як любити олів’є: Клопотенко висміяв позитивну реакцію українців на заяву Пугачової.

"Ви можете бути вдвох, утрьох, це абсолютно нормальні речі, якщо комусь це також подобається. Такий у мене підхід", - додав шеф-кухар.

Окрім того, про спілкування з дівчатами кулінар раніше говорив наступне: "Мені заважає популярність у спілкуванні. Треба, щоб з тобою була людина, яка витримуватиме це все. Хто взагалі зможе витримати цей потік енергії? Мені потрібна та, яка постійно мене підтримуватиме. Але як її знайти? В потоці, коли ти щодня бачиш по 200 людей, це складно. Мені треба сучасна дівчина, яка готова народити дитину. Вона має розуміти, що мене багато часу не буде вдома, я буду багато працювати. Такий вже я - сформований".

Фото: instagram.com/klopotenko

Нагадаємо, Євген Клопотенко - український кулінарний експерт, шеф-кухар, бізнесмен, телеведучий. Засновник соціального проекту "Нове шкільне харчування" зі зміни культури харчування "Cult Food", співзасновник ресторану "Сто років тому вперед". Популяризатор української кухні на світовій культурній та кулінарній арені, ініціатор включення борщу до списку нематеріальної спадщини ЮНЕСКО.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео