Лайм

Занадто старий: Сашко Положинський поскаржився, що не зможе стати офіцером ЗСУ

Музикант шкодує про свій нереалізований потенціал

Після 24 лютого до лав ЗСУ вступило багато українських знаменитостей, серед яких - музикант та екс-лідер гурту "Тартак" Олександр Положинський. 8 місяців тому він склав присягу і став солдатом 47 ОМБр "Магура", після чого встиг побувати на передовій. Тепер Положинський поділився результатами своєї служби та розповів, чому не зможе стати офіцером.

"8 місяців роботи над собою, навчань, надій, розчарувань, досягнень, відкриттів, знайомств з новим та новими. На жаль, десь через півроку почало потроху здавати здоров'я. З'явилися якісь нові болячки, загострилися старі. Не те щоб я зовсім посипався, але почав трохи здавати", - зізнався 50-річний музикант у Facebook.

Читайте по темі: Я не став героєм: Олександр Положинський у День ЗСУ розповів про свою службу.

Фото: facebook.com/sashko.polozhinsky

Свій поточний фізичний та моральний стан Положинський назвав "терпимим, але далеко не ідеальним". Також він із жалем констатував, що не зможе стати офіцером.

"Питання, чи є шанс стати офіцером і приносити більше користі, здається, отримало остаточну запепечеу відповідь. Занадто старе. Не біда. Але хотілося", - заявив він.

Найбільше Олександра гнітить усвідомлення того, що на іншій посаді він міг би приносити більше користі. "Мій потенціал людини, яка може приносити більше користі на іншій посаді, помітний тільки мені", - поскаржився він.

Читайте по темі: Старший лейтенант ЗСУ: Святослав Вакарчук розповів, у чому полягає його служба в армії.

Олександр Положинський зі своїм командиром Валерієм Маркусом Фото: https://www.instagram.com/valerii_markus/

Наразі у складі 47 бригади Положинського перевели до іншого підрозділу. Поки що він не знає своїх нових обов'язків у повному обсязі, але займатиметься "чимось більш схожим на те, чим займався до ЗСУ". Ймовірно, йдеться про забезпечення бригади, оскільки до армії Олександр був волонтером.

"Чи потраплю я на фронт - уявлення не маю. Але поки що, будь ласка, не кажіть мені, що я герой чи захисник. Тому що це не так, хоча мені часто таке кажуть. Але коли прийде наказ - зроблю все можливе, щоб його виконати", - пообіцяв він.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита