Лайм

Думав про бізнес: зрадник Бардаш пояснив, чому раніше брехав про свою проукраїнську позицію

Путініст заявив, що завжди вважав себе росіянином

Скандальний продюсер Юрій Бардаш, який на п'ятий місяць війни висловив проросійську позицію і виїхав до РФ, дав інтерв'ю пропагандистці Лілії Абрамовій. У розмові з нею він заявив, що раніше брехав про свою проукраїнську позицію, оскільки переживав за бізнес в Україні.

Пропагандист зізнався, що ні про яку війну не думав, коли вона почалася. Його думки були зайняті тим, щоб створити тут, в Україні, українського артиста, оскільки, за словами Бардаша, у нашій країні шоу-бізнес "тільки зароджується та нічого немає". Таку думку він висловив в інтерв'ю для YouTube-каналу Татарка.

Фото: facebook.com/yura.bardash

"Я людина російська. Це завжди було зрозуміло. Я робив російські проекти, всі мої проекти були російські. Але я перебував в Україні і думав про бізнес. Я ні про яку війну не думав, коли вона йшла. Це моя сповідь. І я приймаю для себе рішення: навіщо мені їхати до Росії, там штовхатися, якщо всі у них є? А тут, в Україні, все тільки зароджується, тут нічого немає і тут можна робити. А я розумію українську культуру, я знаю, як це зробити", – сказав зрадник України.

Читайте також: Юрія Бардаша кинула дружина через його антиукраїнську позицію.

"Я приймаю рішення залишитися тут. Я роблю українського артиста. Я сам уже почав вникати в історію, що "давайте робити українське". Тому що ти потихеньку підлаштовуєшся. І фраза "Путін забрав наше" – це фраза, яка заспокоїла всіх українців. Вони хотіли, щоб я це їм сказав. Вони всі цього хотіли", – додав він.

Фото: facebook.com/yura.bardash

Крім того, путініст заявив, що в період життя тут нібито "жив в українському куполі", а також пояснив, чому, на його думку, РФ не повертатиме Крим Україні:

"А тепер уяви собі, я кажу: Як Росія може віддати Крим, щоб американці там розмістили стратегічні об'єкти? Я починаю Гордону [український журналіст] про це говорити: що відбувається зі мною, з моїм артистом, з усім... Ти скажеш: Васю, там Донецьк бомблять, а ти тут за свого артиста. А я тобі кажу, що ми всі в цьому українському куполі ось так жили. Я не відділяю себе і не вигороджую. Я про це відкрито говорю".

Читайте на тему: Добре, що не в батька: син скандального Юрія Бардаша виступив із патріотичним віршем.

Нагадаємо, Юрій Бардаш був засновником та продюсером гуртів та артистів Quest Pistols, Quest Pistols Show, "Гриби", "Нерви", Луна, Wellboy та інших. Після нападу РФ на нашу країну він відкрито підтримав війну і висловився на підтримку країни-агресора. У день вторгнення Бардаш був на Шрі-Ланці, потім якийсь час провів у Грузії, після чого перебрався до Москви.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що зараз з епатажною зіркою "Євробачення" Неттою, яка співала з alyona alyona під час війни в Україні

Нетта Барзілай випускає пісні на івриті та займається волонтерством - ізраїльська співачка не говорить про війну в Україні

Організатори "Євробачення-2024" показали, якою буде головна сцена масштабного пісенного конкурсу

Організатори Євробачення-2024 показали, який вигляд матиме головна сцена - пісенний конкурс пройде у місті Мальме, Швеція

Юрій Феліпенко мобілізувався у ЗСУ: актор доєднався до підрозділу "Ахіллес"

Зірка серіалів "Колір пристрасті" та "Обіцянка Богу" актор Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ