Лайм

Не хочеться згадувати цю людину: Wellboy розповів про дзвінок Бардаша, який втік до Москви

Артист припустив, що його колишній продюсер був у неадекватному стані

Юрій Бардаш, який продемонстрував проросійську позицію і втік до Москви, намагався вийти на зв’язок зі своїм експідопічним - українським виконавцем Wellboy (справжнє ім’я - Антон Вельбой). Останній розповів, що продюсер-зрадник дзвонив йому, однак спілкуватися із Бардашем у Антона бажання не було.

"Так, він мені дзвонив. Я не знаю з якою метою. Можливо, він був нестабільному, неадекватному стані. Я його заблокував, відписався в Instagram... Мені нема про що говорити. Не хочеться навіть згадувати цю людину", - сказав артист у програмі "ЖВЛ".

Після припинення співпраці із Бардашем продюсуванням Антона почав займатися його саундпродюсер Женя Тріплов, а також ще є команда, яка допомагає артисту реалізовувати задумане.

"Не можна сказати, що я самостійний артист. Разом зі мною працює команда і ми разом все робимо. Є однодумці, які допомагають мені постійно. Тому сказати, що я повністю самостійний не можна. Але за цей рік я дійсно став більш самостійний. Мені вже не можна сказати що мені робити, писати, виконувати... В більшості випадків я відповідаю сам за себе".

Фото: instagram.com/a.wellboy

"У мене залишився саундпродюсер Женя Тріплов – і це для мене найголовніше. Моя позиція та позиція моєї команди: війна – це зло. У Жені донька народилася під час війни у бомбосховищі. От як він має ставитися до війни? Мені із цією людиною по дорозі, і зараз він виконує обов'язки мого продюсера", – також говорив Wellboy раніше.

Нагадаємо, Юрій Бардаш був засновником і продюсером гуртів і артистів Quest Pistols, Quest Pistols Show, "Гриби", "Нєрви", Луна, Wellboy та інших. Після нападу РФ на нашу країну він відкрито підтримав війну та висловився на підтримку країни-агресора. У день вторгнення Бардаш був на Шрі-Ланці, потім якийсь час провіві у Грузії, а нещодавно перебрався до Москви.

  • Через антиукраїнську позицію Юрія Бардаша покинула дружина. Про розлучення Єлизавета оголосила влітку, заявивши, що для неї розпад їхньої пари - душевна травма.
  • А поки Бардаш підтримує війну, його колишня дружина, співачка Луна (справжнє ім’я – Христина Бардаш) виступає на благодійних концертах на підтримку України. У Варшаві вона вийшла на сцену з їхнім спільним сином Георгієм.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також